Tiktok Hesabı Çaldım Ne Yapıcam şimdi :D

selam arkadaşlar bi tane tiktok hesabı çaldım yabancı bi ülke hesap 1K takipçili var hesabı nasıl kendime çekicem ve bi sıkıntı falan olurmu dava vb bilen arkadaşlar seri...

selam arkadaşlar bi tane tiktok hesabı çaldım yabancı bi ülke hesap 1K takipçili var hesabı nasıl kendime çekicem ve bi sıkıntı falan olurmu dava vb bilen arkadaşlar seri yardım edebilirmi

ya şimdi hesapta telefon no bulunuyo bunu nasıl değişcem öyle bi seçenek yok ayarlarda ve bilenler seri yardım etsin adım adım neler yapmalıyım

Telefonu sen değişemezsin sahibine sm ile değiştirebilirsin hiç bişey yapma hesapta kal çaktırma adama 20 gün sonra hesap telefonuna tanımlancak o zaman değişebilirsin her şeyi

(ÖNEMLİ)Arkadaşlar bi sorun var hesabı ben bi sms sitesi sayesinde çaldım bu site aracılığıyla giriyorum pc den tiktok a girdiğimde beni 1k lık hesaba atıyo fakat aynı numara ile tel den girdiğimde beni 2 takipçili başka bi hesaba atıyo bu nasıl olcak telden giremediğim için e posta vs ekleyemiyom numarada değişemiyom pc den defalarca çık gir yaptım sonuç aynı

131,795Konular
3,271,447Mesajlar
316,211Kullanıcılar
KayzerrrSon Üye
Üst Alt