Merhaba dostlar. Geçen haftalarda instagramda yaşadığım bir sorunun çözümü ile karşınızdayım. İnstagram hesabınızda sürekli profil seçenekleri (profesyonel, işletme hesabı)...

Merhaba dostlar. Geçen haftalarda instagramda yaşadığım bir sorunun çözümü ile karşınızdayım. İnstagram hesabınızda sürekli profil seçenekleri (profesyonel, işletme hesabı) arasında sıklıkla geçiş yapıyorsanız spama düşebilirsiniz. Bu spam sonucu instagram tekrardan profil seçeneği hakkında işlem yapmanızı kısıtlayabilir ve "İşletme hesabı sınırına geldiniz" hatası verebilir. Normal süre zarfında 15 - 30 gün işlem yapamazsınız. Bu göstereceğim yöntem sayesinde kısa sürede hesabınızı işletme hesabına çevirebileceksiniz. Yöntemi facebook uygulaması sayesinde çözeceğiz. Facebook hesabınız yoksa bir tane oluşturabilirsiniz. Oluşturduğunuz varsayıyorum ve işlemlere başlıyorum.

1- Hesabınızda sağ üst köşede bulunan 3 çizgiye tıklıyoruz ve sayfalar bölümüne geçiş yapıyoruz. ⬇️
1.jpg

2- Oluştur butonuna tıklıyoruz ve sayfamızı oluşturuyoruz. (Ürün/Hizmet kategorisini tavsiye ediyorum.) ⬇️
2.jpg

3- Ardından sayfamızın sağ üst kısmında bulunan ayarlar simgesine tıklıyoruz. ⬇️
3.jpg

4- İnstagram bağlantısına tıklayalım. (Web tarayıcınız üzerinden yönlendirebilir, tarayıcımızda oturum açalım.) ⬇️
4.jpg

5- Belirtildiği gibi hesabı bağlayalım. ⬇️
5.jpg

6- Hesap bağlantı işlemini onaylayalım. ⬇️
6.jpg

7- Başarılı şekilde işlemlerimizi gerçekleştirdik. ⬇️
7.jpg

8- Facebook sayfamızın yönetim sayfasına yönlendiriyor ve tüm işlemlerimiz tamamlandı. ⬇️
IMG_20200910_235639.jpg

9- Facebook bağlantımız doğruluğunu teyit edebilmek için İnstagram > Ayarlar > Bağlı Hesaplar bölümünden göz atabilirsiniz. ⬇️
9.jpg

İşlemlerimizi tamamladıktan sonra hesabınızı (istenilen şartlar sağlanmışsa) işletme hesabına çevirebilirsiniz.

-Herkesin faydalanabilmesi adına HIDE içine almıyorum. Umarım faydalı olur. 🌹

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Merhaba dostlar. Geçen haftalarda instagramda yaşadığım bir sorunun çözümü ile karşınızdayım. İnstagram hesabınızda sürekli profil seçenekleri (profesyonel, işletme hesabı) arasında sıklıkla geçiş yapıyorsanız spama düşebilirsiniz. Bu spam sonucu instagram tekrardan profil seçeneği hakkında işlem yapmanızı kısıtlayabilir ve "İşletme hesabı sınırına geldiniz" hatası verebilir. Normal süre zarfında 15 - 30 gün işlem yapamazsınız. Bu göstereceğim yöntem sayesinde kısa sürede hesabınızı işletme hesabına çevirebileceksiniz. Yöntemi facebook uygulaması sayesinde çözeceğiz. Facebook hesabınız yoksa bir tane oluşturabilirsiniz. Oluşturduğunuz varsayıyorum ve işlemlere başlıyorum.

1- Hesabınızda sağ üst köşede bulunan 3 çizgiye tıklıyoruz ve sayfalar bölümüne geçiş yapıyoruz. ⬇
1.jpg

2- Oluştur butonuna tıklıyoruz ve sayfamızı oluşturuyoruz. (Ürün/Hizmet kategorisini tavsiye ediyorum.) ⬇
2.jpg

3- Ardından sayfamızın sağ üst kısmında bulunan ayarlar simgesine tıklıyoruz. ⬇
3.jpg

4- İnstagram bağlantısına tıklayalım. (Web tarayıcınız üzerinden yönlendirebilir, tarayıcımızda oturum açalım.) ⬇
4.jpg

5- Belirtildiği gibi hesabı bağlayalım. ⬇
5.jpg

6- Hesap bağlantı işlemini onaylayalım. ⬇
6.jpg

7- Başarılı şekilde işlemlerimizi gerçekleştirdik. ⬇
7.jpg

8- Facebook sayfamızın yönetim sayfasına yönlendiriyor ve tüm işlemlerimiz tamamlandı. ⬇
IMG_20200910_235639.jpg

9- Facebook bağlantımız doğruluğunu teyit edebilmek için İnstagram > Ayarlar > Bağlı Hesaplar bölümünden göz atabilirsiniz. ⬇
9.jpg

İşlemlerimizi tamamladıktan sonra hesabınızı (istenilen şartlar sağlanmışsa) işletme hesabına çevirebilirsiniz.

Yararlı konu 🥳

1- Hesabınızda sağ üst köşede bulunan 3 çizgiye tıklıyoruz ve sayfalar bölümüne geçiş yapıyoruz. ⬇
1.jpg

2- Oluştur butonuna tıklıyoruz ve sayfamızı oluşturuyoruz. (Ürün/Hizmet kategorisini tavsiye ediyorum.) ⬇
2.jpg

3- Ardından sayfamızın sağ üst kısmında bulunan ayarlar simgesine tıklıyoruz. ⬇
3.jpg

4- İnstagram bağlantısına tıklayalım. (Web tarayıcınız üzerinden yönlendirebilir, tarayıcımızda oturum açalım.) ⬇
4.jpg

5- Belirtildiği gibi hesabı bağlayalım. ⬇
5.jpg

6- Hesap bağlantı işlemini onaylayalım. ⬇
6.jpg

7- Başarılı şekilde işlemlerimizi gerçekleştirdik. ⬇
7.jpg

8- Facebook sayfamızın yönetim sayfasına yönlendiriyor ve tüm işlemlerimiz tamamlandı. ⬇
IMG_20200910_235639.jpg

9- Facebook bağlantımız doğruluğunu teyit edebilmek için İnstagram > Ayarlar > Bağlı Hesaplar bölümünden göz atabilirsiniz. ⬇
9.jpg

es

132,258Konular
3,278,194Mesajlar
317,285Kullanıcılar
desstorSon Üye
Üst Alt