- D deleted-members-offline cyber bully
Arkadaşlar B*n olur başka methodlar olur farketmez para haricî istediğiniz şeyle takaslanir insta-cihansvlgn
yada burdan yazın bakarım
Arkadaşlar B*n olur başka methodlar olur farketmez para haricî istediğiniz şeyle takaslanir insta-cihansvlgn yada burdan yazın bakarım
olm nabacan o kadar methodu :dArkadaşlar B*n olur başka methodlar olur farketmez para haricî istediğiniz şeyle takaslanir insta-cihansvlgn
Sen kafanı yormaolm nabacan o kadar methodu :d
satacak qweolm nabacan o kadar methodu :d
Bak biliyor adamsatacak qwe
hangi forumda paylaşacağını çok iyi biliyorum ama yaptığın ayıp be cihan bu forumdan alıp başka foruma salmakSen kafanı yorma
Kardeşim Tabi yapicam aq beleşe mi alicam ben ?hangi forumda paylaşacağını çok iyi biliyorum ama yaptığın ayıp be cihan bu forumdan alıp başka foruma salmak![]()
kendin bulsana aq ozmn :dKardeşim Tabi yapicam aq beleşe mi alicam ben ?
Hangi forumhangi forumda paylaşacağını çok iyi biliyorum ama yaptığın ayıp be cihan bu forumdan alıp başka foruma salmak![]()
Ne metodu lazımArkadaşlar B*n olur başka methodlar olur farketmez para haricî istediğiniz şeyle takaslanir insta-cihansvlgn
Bütün methodlari alırımNe metodu lazım
17 tane priv method varkendin bulsana aq ozmn :d
Örnek ver dostumBütün methodlari alırım![]()
En çok işe VDS Rdp felan diğer Methodlari da alırım işte aq elinde ne varÖrnek ver dostum