Aleyna Tilki Fucked!!

Evet beyler tarafımca denendi o kezbanın numarası ilk olarak spy de paylaşıyorum. Başka platformlarda paylaşmak yasaktır ha bu arada spy i bırakalı uzun yıllar olmuş tekrardan...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet beyler tarafımca denendi o kezbanın numarası ilk olarak spy de paylaşıyorum.
Başka platformlarda paylaşmak yasaktır ha bu arada spy i bırakalı uzun yıllar olmuş tekrardan aranızdayım.
0533 340 79 06 arayın boşalın :FASFASAS :D

Evet beyler tarafımca denendi o kezbanın numarası ilk olarak spy de paylaşıyorum.
Başka platformlarda paylaşmak yasaktır ha bu arada spy i bırakalı uzun yıllar olmuş tekrardan aranızdayım.
0533 340 79 06 arayın boşalın :FASFASAS :D
Koymuşsun buraya düşman olduğun arkadaşının numarasını Urfalı dayılar çıkıyor kayıtlarda nasıl adamsın la sen aq

gelmiş sübyanci pezevengin biri allah bilir eski sevgilisi ayar oldugu bir kız da olabilir böyle piçler'e muakkak ders verirmeli.

Amına koduğum ben ne dedim 2008 de beri SPYHACKERZ ile tanıştım ve ayrılmak zorunda kaldım ve tekraardan aranızdayım o dediğin Ayar ne yarağım oluyor onu bilmiyorum ha bu arada ister ararsın ister aramazsın onu bilmem ama numara gerçek numarayı başka briine devretmiş olabilir boş muhabetler yapmayın artık:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,735Konular
3,270,802Mesajlar
316,034Kullanıcılar
akanziiSon Üye
Üst Alt