*** Hidden text: You do not have sufficient rights to view the hidden text. Visit the forum thread! ***
Spydan shelleri çalan orospu çoçuğu belli oldueline sağlık![]()
Spydan shelleri çalan orospu çoçuğu belli oldu![]()
?Çalma oç
![]()
sana demedim
lan gönderi gizliydishell i ben silmedim bana bakmayın![]()
Kim sildi o zaman ibneshell i ben silmedim bana bakmayın![]()
yanlız laflarına dikkat et ben spydan başka forumda takılmıyorumlan orospu çocuğu gönderi gizliydi
sen yorum attıktan sonra ayt adına index basılmış
aga vallaha ben silmedim amkKim sildi o zaman ibne
Küfür etme lanlan orospu çocuğu gönderi gizliydi
seninde bu forumda kimsenin anasına sövmeye hakkın hatta senin bu forumda işin yok bu forumda senin gibi karaktersizler tutulmamalılan orospu çocuğu gönderi gizliydi
abi biri shell i silmiş ayt indexi basmış benim yaptığımı sanıyorlarHoop beyler sakin olun noliy ?
Bi aralar banada diyorlardıabi biri shell i silmiş ayt indexi basmış benim yaptığımı sanıyorlar
abi zaten ben sadece sövmesinBi aralar banada diyorlardıSiktir et alışırsın.
yaptıkları yanlış abi böyle gelen geçene söverlerse bu forumda kimse durmazBi aralar banada diyorlardıSiktir et alışırsın.
Ama bir aralarda yapiyordun yada yapmiyordunmusneaky:Bi aralar banada diyorlardıSiktir et alışırsın.
Lan sen almadın o almadı kim aldı deli etmeyin lan beniBi aralar banada diyorlardıSiktir et alışırsın.
Allhlara çıkarma beniAma bir aralarda yapiyordun yada yapmiyordunmusneaky:
allahsız kitapsız ilk post atan adamdan sorna sen yazmışsın shell alan belli oldu diye amk keliLan sen almadın o almadı kim aldı deli etmeyin lan beni![]()