sql enjeksiyon nerede hata yapıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 0%
slmlar, ya haftalardır deniyorum havij sqlmap le site hacklemeye çalışıyorum ama olmuyor
kısa bi video çektim.saatlerdir deniyorum hala bir site hackleyemedim nerede hata yapıyorum anlamadım.şanssız mıyım nedir.yardımcı olabilir misiniz sql açıklı site bulamıyorum ' koyduğum hata verenlerde fos çıkıyor bir şekilde ya admin panelini bulamıyorum ya hash kıramıyorm yada bir sorun çıkıyor admin user tablosu olmuyo falan.siz nasıl buluyorsunuz açıklı site oakdar dork denedim olmadı.dorkda satın aldım bir yerden denedim oda olmadı.exploitlerdede böyle oluyor.

Rating - 0%
Örnek 1 2 sitenin adını buraya yazarsan birde biz deneyelim videoyu izlemek yerine

Rating - 0%
birincisi havij den vazgeç :D ikincisi kendi dorkunu üret türkçe kelimeyi dillere çevir ve dene (daha fazla site düşer) üçüncüsü jsql veya sqlmap ı kullan :)

Rating - 0%
+ olarak indiriceğin programları kaynaklarından indirmen tavsiye edilir. Ava gidicem derken av olmayasın

Rating - 0%
aynn istediğin yerden indir sonra bişi olur aramız bozulmasın :) Ben Sadece kendi pc de olan programı attım

Rating - 0%

CeKu

︶⋛⋋⊱⋋ ☾★ ⋌⊰⋌⋚︶
Rating - 0%
sql sevmiyom usta ya has cıkıyo hadi md5 cıktı bide kırdın dıyek panel shell yıyecek mı :D

Rating - 0%
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,446Konular
3,268,219Mesajlar
315,149Kullanıcılar
metin 123Son Üye
Üst Alt