clone-security.org hacked!

Heykıd :) Orda burda bize lamer diyen yüzümüze gülen arkadaşa güzel bir index armağan ettik. Ömür boyu unutmazsın herhalde artık :) http://archive.is/VQ3uW...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabaha Kadar Beklıyemedınmi Bro . bu orospu cocugu bize sovmustu agzına uygun bı ındex yapıcaktık.Neyse Eline Saglık bu arada vectoru eklememen üzdü..

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
sizi haçkerler :D nasıl hacklediğinizede yazsaydınız mk ben, ftp almak için domalıp sonra ftp den index yollayıp fucked yazıp index aldığınızı
ağlama gerizekalı lamer ağlama, : )) sm yedin götüne alparslandan bu smyi unutma ve krallarına biat et bak şunu şuraya koyuyorum bakar bakar iç çekersin artık ABİSİ ;) Eline sağlık alp
o63dlm.png

GyRZg2.png

Son düzenleme:
Ş

Özürlü heralde dalga geçmeyin günahtır beyler
moruk ilginç bu çocuk :p bunun 3-4 günde yaptığı icraatı ben 1 günde mausesiz yaparım aq :d kimlere kafa tuttuğunu bilmiyor bu asalak daha 5 ay önce bana skype de api çekiyordu etrafımda dolanıyordu shell felan veriyordum arada hevesi gelsin diye :D haha .. çokk sikik bir dönemden geçiyoruz hack heveslileri olarak :=)

Son düzenleme:
ftp ye index atan a hackermi denir mk lamer denir bu forum eskilerden adam gibi adamdı sen forumdan çıkarken ben çıkartmamıştım daha güzel günlere gelicez diye şidmi nerdeki alparslan gibi lamerlerele dolmuş bi tek içinizde adam gibi adamıı vector benim bu forumda mectury be bedel abiye saygım var gerisi taşşağımın kılından bile değerli değil ftp ile index yollyuuor sonra hacked yazıp ağla diyor mk haberlere bak diyordun ben lamer değlim diyordun bu lamerlerk değilde ne lan mk beynini siktimin evladı sen sanalda ftp den index atarsan ben reelde bursaya adını index olarak yapıcam :D
Kardeşim bu kadar büyütmeye gerek yok olayı sen yiyorsa basın demişsin bizde bastık ve geri düzeltmesinide yaptık. Bundan sonra elinize sağlık diyeceksin bizde eyvallah diyip geçeceğiz eğer sıkıntın devam ederse özelden yazabilirsin

ben bu amına kodumun beyinsiz kendini abi sanan piçe ıspatla diyorum bacısını ıspatlıyor sözde api api api demişim mk eşşeğin dölü ısraf köppek sin nesin mk
abi dediklerimiz belli bizim gökbörü mectury alperen vector skypeden shell alıp hacked yazıyorsun sonra ben böyle değilim bana böyle deme ben böyle değilim diyorsun ensin mk

Beyler havlayan köpek ıstırmaz .d daha sen hangı yuzle yazıyorsun ıbne baskalarına abı cekıp got yalamaya devammı ?.... Başka Sitelerde spy a atmak ?? adam oldun demi ... [Sikilen götün davası Yapılmaz :d]

Moderatörün son düzenlenenleri:
bu basmaya giriyorsa beni siksinler ya
e siktik ya olum bırak az dinlenelim.:D haha cıldırıcam ya daha dün özel mesaja "abi skype versene bişey sorcam" yazan çocuk şimdi kılım etmezsiniz diyor :D fwkqfjkfqw ironi yapmıyorum ha gerçekten dün böyle mesaj attı :D Ya anlamıyorum bu özgüven nerden geliyor bu çocuğa amk :D zonelerine bakıcam 40 tane çöp site varsa 20 side spydan shell alarak :p bizim hediyemiz olsun hadi.Daha sanala bizim yanımıza geldiğinde türkce konusmayı bilmiyordun amk :D hep bana api nasıl heck yapıcam felan diye sorular soruyordun ö.m den hepsi kayıtlı kanıtlarım yani boş konusmuyorum :) SEN YAT KALK DUA ET WORTHLESS BENİ SİKLİYOR DİYE :) uğraşılcak adam değilsin sen çünkü dengim değilsin buda son mesajım olsun :=) git abilerini çağır onlarla konuşalım

Son düzenleme:
Şimdi konudan anladığım şey sm yemişsin iyide yemişsin :D

Sosyal Mühendislik Çok önemli ve sen buna hack demiyorsan , lamerlık diyorsan yanılıyorsun çünkü en büyük hacklerin altında açıklar değil sosyal mühedisliklerde gelir şimdi sen burda ne kadar küfür etsen ne kadar basmadınız sm çektiniz desende ortada bir index var ne türlü basılmış olursa olsun ..

burda gelip insanların forumunda küfür etmen yalnış atarsın sitene açıklamanı sm çektiler dersin olur biter .

ayrıca şunuda eklemek istiyorum hackerlığın başı pratik zekadan gelir 1-2 günlük tanıdığın kişiye bile şifreni verirsen sen hacker olma zaten ben 2 yıllık tanıdığım adama vermiyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,562Konular
3,282,387Mesajlar
317,752Kullanıcılar
thahmSon Üye
Üst Alt