Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
pars 4 heckirlarinin neden reklamini yapiyorsun ordakiler sağdan soldan adam çekiyor son günler :d burdada takılıyor yüzsüz herifler sonra skype grubunda dedikodu yapiyorlar bide herkes security expertmiş ordaki has tayfadan bir kaç kişi görsün bu yaziyi burda fake hesapla takılıyor bir çoğu okadar shell paylaşmistim eskiden orada , geçen eleştirdim diye hesabimi kapatmişlar vizyonsuz piçler.
Hayret, SpyHackerz ismini oraya eklemek 10 saniyelik bir işlem. pars bir hayvan ve etcil besleniyor. Ninja ya et atmıslar o da oraya gitmiş. Şimdi bu spyhackerz ismini oraya yazamıyorum demesi, rütbe ile de alakalı değilse ninjaya et atalım bakalım hangi tarafın etini seçecek
Yasal Uyarı: spyhackerz.org, 5651 sayılı Kanun kapsamında “Yer Sağlayıcı”dır. Sitedeki içerikler, X, Instagram ve Facebook’ta olduğu gibi, ön onay olmadan tamamen kullanıcılar tarafından paylaşılır. Bu nedenle spyhackerz.org, kullanıcı içeriklerini veya hukuka aykırı paylaşımları izlemek, denetlemek ve araştırmakla yükümlü değildir. Site bünyesinde herhangi bir “saldırı ekibi” bulunmamaktadır ve Türkiye’deki internet sitelerine yönelik zararlı faaliyet yürütülmez. SPYHACKERZ, üyelerin bireysel olarak gerçekleştirdiği hacking içerikli forum faaliyetlerinden sorumlu değildir. spyhackerz.org adı kullanılarak bir saldırı yapılması halinde tüm sorumluluk yalnızca ilgili üyeye aittir.