Chatteki Mesaj Sesi Kapatılmalı

Chatteki mesaj sesi ciddi manada bazen rahatsız edebiliyor beni, bu sesin kapatılması daha hoş durabilir. Pc deki arkadaşlar sekme sesini kapatarak sorunu rahatça çözebiliyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Chatteki mesaj sesi ciddi manada bazen rahatsız edebiliyor beni, bu sesin kapatılması daha hoş durabilir. Pc deki arkadaşlar sekme sesini kapatarak sorunu rahatça çözebiliyor ama mobildekiler kapatamıyor. Komple telefonun sesini kapatın diyebilirsiniz o da mantıklı ama bazen arkada şarkı dinliyoruz veya podcast dinliyoruz bu ses çıkıncada iosda otomatik şarkı duruyor. Önerim bu yönde diğer üyelerinde fikrini merak ediyorum.

bence hayır çünkü yan sekme çoğu kez açık kalıyor bende birisi beni etiketlerken ve ya yazı yazarken direk fark ede biliyorum , mesaj sesini sol tuşa basıp sekmeyi sessizleştir butonuna tıklayarak kapata bilirsin dostum
Screenshot_1.png

yeni sekme aç arka sekmeye koy gelmeyecek ses
Sağol deneyeyim
bence hayır çünkü yan sekme çoğu kez açık kalıyor bende birisi beni etiketlerken ve ya yazı yazarken direk fark ede biliyorum , mesaj sesini sol tuşa basıp sekmeyi sessizleştir butonuna tıklayarak kapata bilirsin dostum
Ekli dosyayı görüntüle 8760
Birisi etiketlediğinde veya özelden yazdığında gelmesi dediğin gibi faydalı ama her chate mesaj yazdığımızda çıkması kapatılabilir en azından

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,682Konular
3,270,309Mesajlar
315,747Kullanıcılar
aass1100Son Üye
Üst Alt