Sahte modem yaratma

sanal makine veya fiziksel olarak kurulu linux işletim sistemimiz de sahte modem yaratmayı anlatmak istedim öncelikle gereken şey 2 ağ bağlı olacağımız ağ kablolu ağ diğeri ise...

sanal makine veya fiziksel olarak kurulu linux işletim sistemimiz de sahte modem yaratmayı anlatmak istedim
öncelikle gereken şey 2 ağ bağlı olacağımız ağ kablolu ağ diğeri ise wifi ağımız wlan0 olarak alıyorum kablolu ağımızı ise eth0 yüklememiz gereken tool mana toolkit
apt-get install mana-toolkit
leafpad ile mana.conf a ulaşıyoruz
leafpad /etc/mana-toolkit/hostapd-mana.conf
açılan leafpadimizde önemli olan noktalar interfacemiz yaratacağımız sahte modem ağı biz burada wlan0 ı modem olarak kullanacağımız için wlan0 tabi isim sizde farklı olabilir ssid ise ağa koymak istediğiinz isim free internet vb olabilir mesela
ondan sonra yapmamız gereken şey start-nat-simple.sh e erişmek
leafpad /usr/share/mana-toolkit/run-mana/start-nat-simple.nh yaparak ulaşabiliriz
burda yapmamız gereken şey ise upstream ağı nerden sağlayacağımız eth0 dan sağlıyoruz phy ise modemimiz wlan0 yapıyoruz eğer ayarlar bu şekildeyse bir şey yapmanıza gerek yok zaten ondan sonra yapmamız gereken şey modemimizi başlatmak
bash /usr/share/mana-toolkit/run-mana/start-nat-simple.sh yaratılan modemi başlatıyoruz ve hedeflerimiz artık internetimize bağlanabilir duruma geliyor eğer özel olarak hedeflediğimiz birisi var ise ona fakeaut saldırıları yaparak netinden dusmesını sağlayabilir ve onu bedava internetimize girmesini sağlayabiliriz wireshark ile verileri inceleyebiliriz

131,814Konular
3,271,622Mesajlar
316,271Kullanıcılar
okokokugSon Üye
Üst Alt