Şarjı yavaş biten telefon önerirmisiniz ?

beyler telefon alıcamda şarjı yavaş biten bi telefon almak istiyorum telfon oyun için değil sadece şarjı yavaş bitsin benim için o yeter BÜTÇEM : 2.5K (EN FAZLA) BATARYANIN...

beyler telefon alıcamda şarjı yavaş biten bi telefon almak istiyorum telfon oyun için değil sadece şarjı yavaş bitsin benim için o yeter

BÜTÇEM : 2.5K (EN FAZLA)

BATARYANIN MAH : 4.500 ÜSTÜ OLSUN

önerilinizi yorumlara beklerim veya telefonu başka zamanmı almalıyım bu devirde tel alınmazmı ? (fiyatlar git gide artıyor aq)

beyler telefon alıcamda şarjı yavaş biten bi telefon almak istiyorum telfon oyun için değil sadece şarjı yavaş bitsin benim için o yeter

önerilinizi yorumlara beklerim veya telefonu başka zamanmı almalıyım bu devirde tel alınmazmı ? (fiyatlar git gide artıyor aq)
Kanka Oppo A5 Var Xiaomi Note 9 4500lük Var Babam Kullanıyor

hocam çok teşekkür ederim ama ben bu posttu attığımda direk almaya gittim ve aldım telefonu markasıda HUVAYİ Y6p

Xiomi redmi note 9 pro

131,900Konular
3,272,399Mesajlar
316,498Kullanıcılar
tvxdevSon Üye
Üst Alt