Tikli Basacak Sağlam Ekip Kuruluyor... // Kloex

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 0%
.com + SSL site, PP çeken kendi yazdığım sc ve Taslak tamamen bana ait her şey hazır. Sadece tikli basacak sağlam adam arıyorum. Hesap açarken sürekli engel yediğim için artık uğraşasım gelmiyor. Tek başına cidden zor. Düşürdüğümüz tikliden tiksiz basıcaz. Düşen hesapları bölüşücez. Tokatlamaya kalkarsanız kendiniz kaybedersiniz. Tokatlamazsanız sonuna kadar gideriz paramıza bakarız zevkimize bakarız. Bilgili insanları bekliyorum.

Ekibe lazım olanlar:

1-) Sürekli hesap açabilecek biri
2-) Benle DM basıcak 2 kişi
3-) 20K altı tikli toplayabilecek biri

Paylar ortak bölüşülecek.

İletişim için instagramdan yazabilirsiniz:
@kloexpain

(FORUMDA YÜKSEK RÜTBELİ KİŞİLERE ÖNCELİK VERİLECEKTİR GÜVEN KONUSUNDA SIKINTI OLMAMASI İÇİN.)

Rating - 0%
.com + SSL site, PP çeken kendi yazdığım sc ve Taslak tamamen bana ait her şey hazır. Sadece tikli basacak sağlam adam arıyorum. Hesap açarken sürekli engel yediğim için artık uğraşasım gelmiyor. Tek başına cidden zor. Düşürdüğümüz tikliden tiksiz basıcaz. Düşen hesapları bölüşücez. Tokatlamaya kalkarsanız kendiniz kaybedersiniz. Tokatlamazsanız sonuna kadar gideriz paramıza bakarız zevkimize bakarız. Bilgili insanları bekliyorum.

Ekibe lazım olanlar:

1-) Sürekli hesap açabilecek biri
2-) Benle DM basıcak 2 kişi
3-) 20K altı tikli toplayabilecek biri

Paylar ortak bölüşülecek.

İletişim için instagramdan yazabilirsiniz:
@kloexpain

(FORUMDA YÜKSEK RÜTBELİ KİŞİLERE ÖNCELİK VERİLECEKTİR GÜVEN KONUSUNDA SIKINTI OLMAMASI İÇİN.)
Neden 20k altı topluyorsunuz .d

Reagen

da Best 🥀
Bunlar sizi hesaba bile sokmaz yaşayan arkasaşım çok oldu böyleleri çok var pay dahi vermez kandırılmayın sonra aşsjskshzhahshshsh

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,500Konular
3,268,745Mesajlar
315,290Kullanıcılar
htbkingSon Üye
Üst Alt