Alım 100K Üzeri Hesap Aranıyor

Merhabalar; 100K üzeri hesap aranıyor. Fiyat ve sayfaları görebilirsem sevinirim. Ödeme Papara ile yapılacaktır. Ödeme peşin vs diyecekler gelmesin. Hesabın açılış mailini de...

Merhabalar; 100K üzeri hesap aranıyor. Fiyat ve sayfaları görebilirsem sevinirim. Ödeme Papara ile yapılacaktır. Ödeme peşin vs diyecekler gelmesin. Hesabın açılış mailini de istiyorum. Bu şekilde hesap olanlar lütfen pm atsınlar. Gereksiz yazacaklar kesinlike yazmasın. Hesap verin anında paranızı PAPARA hesabınıza aktarım yaparım.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Kusura bakma da hack forumundasın.
Ilk mailli hesap bulman neredeyse imkansiz, özellikle 100k ustu demissin.
Buradakilerin %99'u hesaplari ele geçirerek satış yapıyor kurucu mailli hesap bulursun ama ilk mailli hesap bulamazsin. Zaten aldığin hesabi kendi mailini kurucu mail yaparsin, gerci sen bilmiyosundur.

evet Pasif ilk mail hesap arıyorum. Lamp bütçeyi siz söyleyeceksiniz ben alacağım. Ama uçuk kaçık olmazsa sevinirim. Sonuçta Hackten gelen Hacke gider :) Uygun fiyatlı arıyorum yoksa çok sayfa satan var uygun olmayacaksa diğer tanıdıklardan alırım daha iyi yani.

İlk mailli arıyorsan k fiyatına en az 10₺ ödemek zorundasın. Garantili kurucu mailli uzun zamandır pasif duran hesapları almaya bak.

Kusura bakma da hack forumundasın.
Ilk mailli hesap bulmam neredeyse imkansiz, özellikle 100k ustu demissin.
Buradakilerin %99 hesaplari ele geçirerek satış yapıyor kurucu mailli hesap bulursun ama ilk mailli hesap bulamazsin. Zaten aldığin hesabi kendi mailini kurucu mail yaparsin, gerci sen bilmiyosundur.

Yani kurucu maili yapmayı ben bilmiyorum. İnstagram ile işim olmadığı için olabilir mi? Adwords dersen eğer bu konuda burada kimsenin yapamadığı reklamları ve hesapları satan birisiyim. Herkesin branşı farklıdır.

133,475Konular
3,282,368Mesajlar
319,097Kullanıcılar
berat1317Son Üye
Üst Alt