Mavi Tik Method Satışı

delete

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dostum önüne gelen mavi tik methodu satmaya başladı kendi hesaplarına mavi tik alıp 3.500TL'den satmak varken neden 400Tl'ye satıp methodu heba ediyorsun bunu açıkla ve ayrıca referans ekle böle birşeyin olduğuna inanmaları için referans gerekiyor.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Yaptığın mavi tikli hesapları içinden ss at ekran görüntüsü he şu ünlü kimliği ile alma diyorsan o method zaten orospu oldu sik gibi yayık methodu satma

Selamun aleyküm beyler.

Mavi tik methodunu buldum. Ünlü olmanız gerekmez istediğiniz şekilde 1 haftanızı vererek işlemi yapabilirsiniz.
Türkiye ile ilgili bir işlem yapmayacagız. Tamamen Yurt Dışı odaklı yaptıgımız method.

Kendim 2 tane tik alabildim fakat şuan ref isticeksiniz ama ben size ref hesapları gösterirsem mantıgını kavrarsınız onun icin pm atarsanız yardımcı olucam konu hakkında.

1 Mavi Tik hesap 0 takipcili olsa bile satış fiyatı en düşük 3.500 tldir.
Hesapları siteye yükledim satışını beklerken sınırlı sayıda method satısı da yapacagım

Method fiyatı 400 TL dir. ilgilenenler pm veya instagram gelebilir.
Mavi tik gibi methodlarda kimseye kesinlik bildiremezsin, bu method sayesinde sen kesin bir şekilde bu tiki alabilirsin diyemezsin kendi hesaplarına mavi tik alıp satmak varken, ordan burdan bulduğun arşivlerin içindeki methodları satmaya çalışma dostum.

Dostum önüne gelen mavi tik methodu satmaya başladı kendi hesaplarına mavi tik alıp 3.500TL'den satmak varken neden 400Tl'ye satıp methodu heba ediyorsun bunu açıkla ve ayrıca referans ekle böle birşeyin olduğuna inanmaları için referans gerekiyor.
Aynen öyle, bu bile metodun olmadığını gösterir.
Ya da senin ticari zekan yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,187Konular
3,276,297Mesajlar
317,072Kullanıcılar
Üst Alt