Cute team dan korunma yöntemi

AsosyalHatun

Arkadaşlar bukadar aptal insanlar varki ben ilkinde anlamıştım ben bunu söylemekten sıkıldım, türk firmasından ne sunucu nede hosting alın hepsi bu lamerlerin elinde hiç biri...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar bukadar aptal insanlar varki ben ilkinde anlamıştım ben bunu söylemekten sıkıldım, türk firmasından ne sunucu nede hosting alın hepsi bu lamerlerin elinde hiç biri bir açıktan sisteme girecek kadar bilgili insanlar değiller'ki bunları bilenler biliyor artık bunları göz önünde bulundurun cuteye kaç defa söyledim gelin bekliyorum diye basamadılar sebebi çok açık çünkü domain godaddy hosting ovh'ki zone-hlara bakalım, basılan tüm heykır siteleri türk hostingde barınıyor sizce bundan bir anlam çıkartamadınızmı hala bunları yapmayın.
@Emre BozoQ 1 hafta öncesine kadar, güvenlik diyordun log paneli çıkmış + güvenlik diyorsun türk firmasından hosting alıyorsun çok özgüvenli konuştun, geçmiş olsun sanada benim siteme bu zamana kadar kimse açıktan girmedi bunlarda hepsinde kanıtlı ve açıklıdır, kanıtlarıda var hepsinin ya smdir yada hosting,sunucu aldığım yer cutenin arkadaşlarıdır öyledir yani umarım bundan sonra salaklık yapıp tekrar tekrar türk firmalarından alışveriş yapmazsınız :oops:

Türk hosting firmalarına sızmışlar işte daha nolsun kız ? :D tabiki yabancı sunucuların tümünede dalacaklar diye birşey yok, bütün hosting firmaları arkadaşları demek haksılık olur 'ki insanlar en büyük hatayı düşmanlarını küçük görmeye çalışmakla yapar. Bir insanın birşeyleri tam olarak nasıl yaptığını bilmiyorsak kafadan tahminler ile bir şekil oluşturmak , bir doğa manzarası resmi yapacağım derken öküz çizmek gibi olur. Herkes biyerden açık verir kusursuz sistem yoktur ve birisi sizin düşünemediğinizi düşündüğü an işiniz biter. Bahsettiğin hacklenen siteyi biliyorum emin ol hacklenmişlerdir.

Hacklendikten sonra geriye dönüp hatalarınızı tek tek tespit edip maddeler halinde sıralayın, çünkü piyasadaki çoğu salak aynı hatalar yüzünden hackleniyor. Su uyur düşman uyumaz.

Son düzenleme:
Onlarda bunu istiyor zaten forumlarda herkes bizden bahsetsin :) bence boş bir konu hacklenen hacklenmiştir nasıl hacklendiğinin bir önemi yok bence ama yinede bilgi için sağol. sneaky:

Arkadaşlar bukadar aptal insanlar varki ben ilkinde anlamıştım ben bunu söylemekten sıkıldım, türk firmasından ne sunucu nede hosting alın hepsi bu lamerlerin elinde hiç biri bir açıktan sisteme girecek kadar bilgili insanlar değiller'ki bunları bilenler biliyor artık bunları göz önünde bulundurun cuteye kaç defa söyledim gelin bekliyorum diye basamadılar sebebi çok açık çünkü domain godaddy hosting ovh'ki zone-hlara bakalım, basılan tüm heykır siteleri türk hostingde barınıyor sizce bundan bir anlam çıkartamadınızmı hala bunları yapmayın.
@Emre BozoQ 1 hafta öncesine kadar, güvenlik diyordun log paneli çıkmış + güvenlik diyorsun türk firmasından hosting alıyorsun çok özgüvenli konuştun, geçmiş olsun sanada benim siteme bu zamana kadar kimse açıktan girmedi bunlarda hepsinde kanıtlı ve açıklıdır, kanıtlarıda var hepsinin ya smdir yada hosting,sunucu aldığım yer cutenin arkadaşlarıdır öyledir yani umarım bundan sonra salaklık yapıp tekrar tekrar türk firmalarından alışveriş yapmazsınız :oops:

İnsanları Bilgilendirdiğin için teşekkürler ayrıca bunların yoncude çalışan elemanları vardı hala varmı bilmiyorum yoncu barınan heyk forumlarını vs vs değeri yüksek siteleri heykleyenlerde zaten bunlar dediğin gibi bilgi birikimi yoklar teşekkürler.

İnanki herkez bunların ne bok olduğunu biliyor.Fakat hocam onların amacı zaten herkesin bahsetmesi..

Hiç kimse bir bok bilmiyor, bilselerdi almazlardı trden sunucu vs. hosting

Ülkemle gurur duyuyorum ben ama burada var bir kaç tane hain pkk terörist :D:D:oops:

Ama bak @TolanK1 bizim millette aptallık var biraz asjkdjaks yok arkadaş hala anlayamadılar hala daha hostingi sunucuyu türkiyeden alıyorlar sonra kıçı kırık cuteyi havalandırıyorlar burada ben çözdüm bunları merak etme, bir çok kişide çözdü bizim aptal topluluk çözemedi gitti :D

Milleti uyarıyorum asıl susarak siz bunların ne bok olduğunu önlüyorsunuz buradan bildirim yapıyorum ben türk firmadan domain hosting sunucu alırsan öyle indexsi yersin bilgilendirme bu prim değil bunları yapın bakalım basabileceklermiymiiş

hazır herkes toplanmış ekmek çıkarak bari.

shell - hacklink satılır , çetrefilli panel projeleriniz yazılır , halı kilim paspas kenarına overlok çekilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,843Konular
3,271,926Mesajlar
316,368Kullanıcılar
AlpOck1903Son Üye
Üst Alt