Arkadaşlar bukadar aptal insanlar varki ben ilkinde anlamıştım ben bunu söylemekten sıkıldım, türk firmasından ne sunucu nede hosting alın hepsi bu lamerlerin elinde hiç biri bir açıktan sisteme girecek kadar bilgili insanlar değiller'ki bunları bilenler biliyor artık bunları göz önünde bulundurun cuteye kaç defa söyledim gelin bekliyorum diye basamadılar sebebi çok açık çünkü domain godaddy hosting ovh'ki zone-hlara bakalım, basılan tüm heykır siteleri türk hostingde barınıyor sizce bundan bir anlam çıkartamadınızmı hala bunları yapmayın.
@Emre BozoQ 1 hafta öncesine kadar, güvenlik diyordun log paneli çıkmış + güvenlik diyorsun türk firmasından hosting alıyorsun çok özgüvenli konuştun, geçmiş olsun sanada benim siteme bu zamana kadar kimse açıktan girmedi bunlarda hepsinde kanıtlı ve açıklıdır, kanıtlarıda var hepsinin ya smdir yada hosting,sunucu aldığım yer cutenin arkadaşlarıdır öyledir yani umarım bundan sonra salaklık yapıp tekrar tekrar türk firmalarından alışveriş yapmazsınız
@Emre BozoQ 1 hafta öncesine kadar, güvenlik diyordun log paneli çıkmış + güvenlik diyorsun türk firmasından hosting alıyorsun çok özgüvenli konuştun, geçmiş olsun sanada benim siteme bu zamana kadar kimse açıktan girmedi bunlarda hepsinde kanıtlı ve açıklıdır, kanıtlarıda var hepsinin ya smdir yada hosting,sunucu aldığım yer cutenin arkadaşlarıdır öyledir yani umarım bundan sonra salaklık yapıp tekrar tekrar türk firmalarından alışveriş yapmazsınız