Selamun Aleykum (2 Viewers)

Selamün aleyküm Spyhackerzin Değerli Forum Üyeleri,Kurucu , Forum Yöneticileri ve Belçika Delisi @Isko~ Nasılsınız Hayat Nasıl Sağlığınız Yerindedir inşallah @Mectruy Bey...

Selamün aleyküm Spyhackerzin Değerli Forum Üyeleri,Kurucu , Forum Yöneticileri ve Belçika Delisi @Isko~

Nasılsınız Hayat Nasıl Sağlığınız Yerindedir inşallah
@Mectruy Bey Siteye Sıkı Yönetim Getirmiş Like ve yorun atamıyoruz bazı konulara kısıtlama getirmiş iyi olmuş ama gelip shell çalan ibneler çalamaz bidaha

Ve Son Demek istediğim üniversitenin amk kusurabakmayın küfür için

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
FaTTeR hack işlerine devam mı yoksa sıkıldınmı sanal sıkmaya başladı beni 13 yaşında çocuklar babasından para çalıp hack sitesi açıyor sanalın çivisi çıktı
Artık bu iş kabak tadı verdi.Eskiden ergenler azınlıktı böylece büyükler her hangi bir lamerlıkta affetmiyorlardı.Şimdi o büyükler bizleriz ama farklı olan tek şey var oda ergenler azınlıktan ciktilar.Buyukler azınlık grubuna düştü.Durum böyle olunca koskaca alem 3-5 cocugun elinde ve saçma salak şeyler yapılıyor.
He bu cocuklari tekrar azinliğa düşürürsek her şey düzelecek mi ? Hayır.Çünkü eski tadı yok ve asla olmayacak.Ben şukrediyorum ki eski Turk Hack Piyasasında var olabilmişiz.
He bu arada sadece spyhackerz veya imhatimi forumlarinda böyle değil.Koskaca Donanım Haber'i bilmeyen bir nesil yetişiyor ve benim bunu biliyor olmam çok üzücü bir durum.

Kısıtlamalar hakkında, mec'in en iyi kararı verdiğini düşünüyorum, bazı tim ismi vermeyeceğim topluluklar fake nickler ile girip buradaki dökümanları, paylaşımları, çalıp kendilerininmiş gibi göstermeleri ayrıca thnx yazıp o konuyu okuduktan(gördükten) sonra foruma bir daha uğramayanlar yönünden bu kısıtlamalar baya bi iyi oldu hakeden üyelerin yetkisini mec belirleyip yükselte bilir, forum aktifliği, paylaşımları, saygısı belirlenen kullanıcıların tabikide rütbeleri yükseltilebilir bunun açıklamasını zaten duyurular bölümünde mectruy paylaşmıştı. Bence bu forum için burada aktiflik gösteren üyeler için çok iyi oldu denilebilir

Kısıtlamalar hakkında, mec'in en iyi kararı verdiğini düşünüyorum, bazı tim ismi vermeyeceğim topluluklar fake nickler ile girip buradaki dökümanları, paylaşımları, çalıp kendilerininmiş gibi göstermeleri ayrıca thnx yazıp o konuyu okuduktan(gördükten) sonra foruma bir daha uğramayanlar yönünden bu kısıtlamalar baya bi iyi oldu hakeden üyelerin yetkisini mec belirleyip yükselte bilir, forum aktifliği, paylaşımları, saygısı belirlenen kullanıcıların tabikide rütbeleri yükseltilebilir bunun açıklamasını zaten duyurular bölümünde mectruy paylaşmıştı. Bence bu forum için burada aktiflik gösteren üyeler için çok iyi oldu denilebilir
Aslında geç bile kalınmıştı.Sağolsun mec reyiz unutmadı.

vector hoşgeldin dostum universite iyidir hayatinda hiç biryerde görmedigin duygulari hisleri arkadaşligi yaşarsin bide evden uzaksan daha iyidir :) şimdiden fitte ol :D hangi bölümü okuyon bu arada

bişe dicem vector inanmadim ama neyse :D
olm allah akıl fikir vermiş bursla kazanamiyonmu burada okumak yerine yillik babadan 100 bin tl alip kibrista okurdum ingilizce 4 senelik ingilizce bölüm orda parayi verip diplomayi alip biraz derslere basiyosun ve ordan burslu yer kazanmaya çalişiyorsun yüksek lisans için hem baban sana 100 bin tl veriyor hem universite yükseklisansda burs sağliyor ve hem birikmiş paran oluyor
kıbrısta 50 bin tl versen doktorluk okurdun beynini sevdigim :D
Doktor luk bize göre değil ya vallaha inan inanma sana kalmış artislik filan olmasın ama antalyada 1 tane villa adanada 2 villa 2 apartmandan daire bodrum dada var ev yani zengin hayatı bunlar olmadan önce çok sefillik çektik ama

bişe dicem vector inanmadim ama neyse :D
olm allah akıl fikir vermiş bursla kazanamiyonmu burada okumak yerine yillik babadan 100 bin tl alip kibrista okurdum ingilizce 4 senelik ingilizce bölüm orda parayi verip diplomayi alip biraz derslere basiyosun ve ordan burslu yer kazanmaya çalişiyorsun yüksek lisans için hem baban sana 100 bin tl veriyor hem universite yükseklisansda burs sağliyor ve hem birikmiş paran oluyor
kıbrısta 50 bin tl versen doktorluk okurdun beynini sevdigim :D
Allaha çok şükür şuan maddi durumumuz iyi

Yanıt yazmak için giriş yapmalısınız
Forum özelliklerini kullanmak ve Level 2 üyelik satın almak için hesabınıza giriş yapın.

Users who are viewing this thread

133,251Konular
3,283,387Mesajlar
319,713Kullanıcılar
hako_jvSon Üye
Üst Alt