ahahaadsaghas
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Ben sana inanırım çünkü dostlarıma hem inanır hem güvenirimbende izmirde trilyonluk biyerde diş doktorlugu yapiyorumorda atarim bu klinik benim derim orda kaliyorum derim sende inanarmisin ?
vector ahkardeşim ah
sende gel izmire seni ziyaret ettiriyim 10 trilyonluk biyerde (hastane ama )
Ne cimriligi ben sana diyorum yazın gel mec dayiyla misafirim olundemekki zenginlerde cimri oluyormuş mk
Gelirim istiyorsan sende gel kumlucayabende seni davet ettim şimdi izmirene var davette kardeşim ahasdhgashas
Tamam kaan gelecem ismin tolga kaan di degilmi senin
Yok ya zaman geçiyor sizinle sanalda tanıdığım en kral adamlarsınız sen mectruy fatter fatalworm isko flory ve niceklerini unuttuğum bazı dostlarım ve spy üyeleriuraşiyorum senle bak ciddiye almişindir demişşindir içinden (ulan amk şeytan diyor bu yavşagi göt ediyim) diye gece gece böyle muhabbetlersiz zaman geçmiyor
Peder uzman doktor mec arsa evlerde tarla yaptık 400 dönümü ekiyoruz biciyoruz bize yıllık zaten arsa 300 bin tl kazandırıyorZiyaaa dedim !! bak hala susmuyorsun !
Peder uzman doktor mec arsa evlerde tarla yaptık 400 dönümü ekiyoruz biciyoruz bize yıllık zaten arsa 300 bin tl kazandırıyor
OHAL spyhackerz.com'uda etkilediSelamün aleyküm Spyhackerzin Değerli Forum Üyeleri,Kurucu , Forum Yöneticileri ve Belçika Delisi @Isko~
Nasılsınız Hayat Nasıl Sağlığınız Yerindedir inşallah
@Mectruy Bey Siteye Sıkı Yönetim Getirmiş Like ve yorun atamıyoruz bazı konulara kısıtlama getirmiş iyi olmuş ama gelip shell çalan ibneler çalamaz bidaha
Ve Son Demek istediğim üniversitenin amk kusurabakmayın küfür için
OHAL spyhackerz.com'uda etkiledi![]()