Selamun Aleykum (1 Viewer)

bende izmirde trilyonluk biyerde diş doktorlugu yapiyorum :D orda atarim bu klinik benim derim orda kaliyorum derim sende inanarmisin ?
vector ah :D kardeşim ah
sende gel izmire seni ziyaret ettiriyim 10 trilyonluk biyerde (hastane ama )
Ben sana inanırım çünkü dostlarıma hem inanır hem güvenirim

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
uraşiyorum senle bak ciddiye almişindir demişşindir içinden (ulan amk şeytan diyor bu yavşagi göt ediyim) diye gece gece böyle muhabbetlersiz zaman geçmiyor

uraşiyorum senle bak ciddiye almişindir demişşindir içinden (ulan amk şeytan diyor bu yavşagi göt ediyim) diye gece gece böyle muhabbetlersiz zaman geçmiyor
Yok ya zaman geçiyor sizinle sanalda tanıdığım en kral adamlarsınız sen mectruy fatter fatalworm isko flory ve niceklerini unuttuğum bazı dostlarım ve spy üyeleri

Siteye ilk geldiğimde Hack ile ilgili hicbirsey bilmiyordum burada öğrendim site hacklemeyi server rootlamayi server bypaslari hepsini burada öğrendim

dilenci-bir-kiza-asik-olmak_1162730.jpg

1be15c24397ebd35e002c2c46e4339ed_400x400.jpeg

Selamün aleyküm Spyhackerzin Değerli Forum Üyeleri,Kurucu , Forum Yöneticileri ve Belçika Delisi @Isko~

Nasılsınız Hayat Nasıl Sağlığınız Yerindedir inşallah
@Mectruy Bey Siteye Sıkı Yönetim Getirmiş Like ve yorun atamıyoruz bazı konulara kısıtlama getirmiş iyi olmuş ama gelip shell çalan ibneler çalamaz bidaha

Ve Son Demek istediğim üniversitenin amk kusurabakmayın küfür için
OHAL spyhackerz.com'uda etkiledi :D

Yanıt yazmak için giriş yapmalısınız
Forum özelliklerini kullanmak ve Level 2 üyelik satın almak için hesabınıza giriş yapın.

Users who are viewing this thread

133,239Konular
3,283,306Mesajlar
319,689Kullanıcılar
ahmetxx1Son Üye
Üst Alt