Instagram Ebedi Çekme - Kod Ekranı ve Çalıntı Formunu Kapatma Güncel 2020

Dostum Basligidami Caldin Bilmiyorum Ama Benim Konumun Aynisi Zaten Ben Reverti Gidip Ytden Bakin Yazmadim Herseyi Tek Tek Yazdim Iyi Formlar

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Burada anlattığın her sey başkalarından alıntı ve çalanı sikerim diyorsun aptal mısın amk :d?
sanalın %80 bu methodları biliyor zaten ve bunları ben buldum demedim sadece yazıyı ben yazdım 5dk filan sürdü ama neyse anlık kurucu geçmeyi bilmeyenlere yazdım gibi say madem çok biliyorsun hala instagram ebedi çekme konularına bakıyorsun :d ve çoğu kişi kod ekranını kapatmayı bilmiyor olabilir belki önceden açılmıştır bu konu görecek kişi kaçırmıştır konuyu ben tekrardan açtım şimdi görmüş olabilir ne andaval adamsın ki aq gelip tatava yapma varsa sıkıntın anlık taga geçeriz ?

sanalın %80 bu methodları biliyor zaten ve bunları ben buldum demedim sadece yazıyı ben yazdım 5dk filan sürdü ama neyse anlık kurucu geçmeyi bilmeyenlere yazdım gibi say madem çok biliyorsun hala instagram ebedi çekme konularına bakıyorsun :d ve çoğu kişi kod ekranını kapatmayı bilmiyor olabilir belki önceden açılmıştır bu konu görecek kişi kaçırmıştır konuyu ben tekrardan açtım şimdi görmüş olabilir ne andaval adamsın ki aq gelip tatava yapma varsa sıkıntın anlık taga geçeriz ?
tAgA gEl mQ :dd Bu cümlenden ne kadar ergen oldugun çıkıyor ortaya reel de süt çocuğu olduğundan bile bahsetmiyorum bak, merak ettim girdim emin ol saçının teli kadar Instagram ile ugrasmisligim var bos yapma git mail bas sen

tAgA gEl mQ :dd Bu cümlenden ne kadar ergen oldugun çıkıyor ortaya reel de süt **Küfürbaz** olduğundan bile bahsetmiyorum bak, merak ettim girdim emin ol saçının teli kadar Instagram ile ugrasmisligim var bos yapma git mail bas sen
elimde hesap yok de kurtul hesabın yoksa hikayene siqu babamdır diye hikaye at 100k çekeyim altına

132,229Konular
3,277,489Mesajlar
317,243Kullanıcılar
selmancan34Son Üye
Üst Alt