🥰Mafia 1 Nasıl İndirilir?🥰 (1 Viewer)

Mafia 1, 1930 sonbaharında 1938 yılına kadar bir dönemde, New York ve Chicago'yu temel alarak oluşturulmuş olup Kayıp Cennet "City of Lost Heaven" adlı şehirde geçmektedir. Ana...

Logo_Mafia.svg.png
Mafia 1, 1930 sonbaharında 1938 yılına kadar bir dönemde, New York ve Chicago'yu temel alarak oluşturulmuş olup Kayıp Cennet "City of Lost Heaven" adlı şehirde geçmektedir. Ana karakterimiz Thomas "Tommy" Angelo, oyunun ilk başlarında Kayıp Cennet adlı şehirde taksicilik yapmaktadır. İstemeden Salieri adlı karakterin adamlarından biri olmuş ve hiç beklenmedik bir şekilde mafya organizasyonunda hızlıca yükselmiş ve Salieri'ye Morello adlı karakter ile olan savaşında yardım etmiştir. Fakat ana karakterimiz Tommy, yaşadığı bu Mafya hayatından karısını ve kızını kurtarmak istiyerek, Dedektif Norman adlı karaktere bilgiler vemiş ve bunun karşılığında yeni bir kimlik ile hayatına devam etmek istemiştir.

Mafia 1 Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi :
Win 98 / Win ME / Win 2000 / Win XP
Ekran Kartı : DirectX 8.1 Destekli / 16 MB VRAM
İşlemci : Intel Pentium III @ 500 MHz / AMD Athlon XP 1600
DirectX : DX8.1
RAM : 128 MB
HDD : 3 GB

images (1) (17).jpegimages (1) (19).jpeg
mafia3.jpg
mafia-1-indir (1).gif

Not: Oyunu direkt exeden açabilirsiniz. Türkçe, son sürüm ve save dahildir.

Son düzenleme:
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Ekli dosyayı görüntüle 9765
Mafia 1, 1930 sonbaharında 1938 yılına kadar bir dönemde, New York ve Chicago'yu temel alarak oluşturulmuş olup Kayıp Cennet "City of Lost Heaven" adlı şehirde geçmektedir. Ana karakterimiz Thomas "Tommy" Angelo, oyunun ilk başlarında Kayıp Cennet adlı şehirde taksicilik yapmaktadır. İstemeden Salieri adlı karakterin adamlarından biri olmuş ve hiç beklenmedik bir şekilde mafya organizasyonunda hızlıca yükselmiş ve Salieri'ye Morello adlı karakter ile olan savaşında yardım etmiştir. Fakat ana karakterimiz Tommy, yaşadığı bu Mafya hayatından karısını ve kızını kurtarmak istiyerek, Dedektif Norman adlı karaktere bilgiler vemiş ve bunun karşılığında yeni bir kimlik ile hayatına devam etmek istemiştir.

Mafia 1 Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi :
Win 98 / Win ME / Win 2000 / Win XP
Ekran Kartı : DirectX 8.1 Destekli / 16 MB VRAM
İşlemci : Intel Pentium III @ 500 MHz / AMD Athlon XP 1600
DirectX : DX8.1
RAM : 128 MB
HDD : 3 GB

Ekli dosyayı görüntüle 9761Ekli dosyayı görüntüle 9762
Ekli dosyayı görüntüle 9764
Ekli dosyayı görüntüle 9763

Not: Oyunu direkt exeden açabilirsiniz. Türkçe, son sürüm ve save dahildir.

Mafia 2 De Güzel Ama Bu Da Güzel

aga tele varsa oynarim her turlusunu sen bunlarin mobilini bulup konu acsana pc de tutan oyunlari hadi gülüm

Users who are viewing this thread

133,162Konular
3,282,500Mesajlar
319,369Kullanıcılar
B2ProxySon Üye
Üst Alt