Yasak.
Moderatörün son düzenlenenleri:
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Yasak.
sen güvenilirmisin+ref güvenilirdir birlikte çok alım satım yaptık.
kardeşim ıcq platformundaki gruplara sorabilirsin ordaki çoğu kişiyle ticaretim olmuştur ss atayım beklesen güvenilirmisin
istediğine sorabilirsin bir çok metod site hesap tarzı satışlar yaptım.sen güvenilirmisin
+ref güvenilirdir birlikte çok alım satım yaptık.
2 gezgin bir birini savunuyor hmm bir bit yeniği var bu işte.735K Hesap 2012 kurumlu
İletişim Whatsapp: +1 (201) 393-2111
iletişim instagram: @ByCrowl
Ödeme Papara
Fiyat: 7000 TL
135 tllik işlemle güvenilirim diyenler kaldımı aq yakardeşim ıcq platformundaki gruplara sorabilirsin ordaki çoğu kişiyle ticaretim olmuştur ss atayım bekle
lan aq sen kendine bak önce konuş milleti sebepsiz yere suçlama amacım dolandırmak olda burda binturlu yalan söylerim milletin hakkına girmeye çalışıyorsunuz ilkci değilim desem hepiniz koşa koşa gelirsiniz aq önce kendinizi yargılayın bi burda gelip boş yapmayın sonrada diyorsunuzki ticaret bitmiş siz böyle oldunuz surece ne ticaret gelişir nede bulundunuz ortamlar135 tllik işlemle güvenilirim diyenler kaldımı aq ya
adam sırf 735 k için bintürlü yalan söyledi gazeteceyim felan chp gazete başkanıyım diye vs symedia ile çalışıyorum fln adamı aradım 25 dk sesli konuştuk bir hesap için okadar yalan söylediki yok 2 tane çocum var n11 de 140 bine yakın hesap sattım butun unlulerle iş yapıyorum holding medya çalışanıyım vs ama ben inanmadım135 tllik işlemle güvenilirim diyenler kaldımı aq ya
ban yemek istemiyorum insta sal ordan sövucemsamet ananı skm
ayılık deil hocam günlük bu hesaplarHesap kaç aylık ?

1 ay 2 haftadır silikte kod ekranında mail adresim var case açık kurucu mail + twiter bendeHesap kaç aylık ?