-
Emilyano Zapota
Since 2011 Yanıma Aldım Kendimi 🇹🇷
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
http://ncmcedu.com/admin/stu_images/bypass2.php
tirrr tirrr titttretirrrrimmmDEDİM SENSEN ÇOK TEHLİKELİ BİRİNE BENZİYONBEN ÇOK KORKTU İÇİM TİTREDİ
![]()
etc passwd çekiliyor cp vs olmadan symlink gecilmiyorkanka secureserver cloudlinux var cpanel olmadan geçmek çok zor bunu varsa elinde geçemediğin serverler gönder bakayım biraz zamanım var pcde sıkılmam en azından
canım kardeşim passwd çekiyorsun ama serverdeki tüm userler var mı çektiğin passwd dosyasında ? yok demek ki cp olmadan passwd çekmende bir halta yaramıyormuş cp olacak ki tüm userleri çekebilesinetc passwd çekiliyor cp vs olmadan symlink gecilmiyor
kardesim var heralde o kadar salak değiliz cagefs nin ne oldugunu biliyoruz tüm userleri çıkartıyor ama symlink 403 forbidden geçemiyoruz litespeed açığını bulduk lite + cloud serverların hepsinde çekiliyor passwdcanım kardeşim passwd çekiyorsun ama serverdeki tüm userler var mı çektiğin passwd dosyasında ? yok demek ki cp olmadan passwd çekmende bir halta yaramıyormuş cp olacak ki tüm userleri çekebilesin![]()
lan litespeedin ne açığını bulacaksın :QeQWE:qwe 3-4 tane komut var bizim seküriti expertler zaten 2-3 tanesini engelliyor birini unutuyor onunlada çekiyorsun Q:EQ:We litespeedin açığını bulmuşmuş Qw.eQWE:qwE:qwE:kardesim var heralde o kadar salak değiliz cagefs nin ne oldugunu biliyoruz tüm userleri çıkartıyor ama symlink 403 forbidden geçemiyoruz litespeed açığını bulduk lite + cloud serverların hepsinde çekiliyor passwd
beni tanımadan konusman hosuma gitmiyorlan litespeedin ne açığını bulacaksın :QeQWE:qwe 3-4 tane komut var bizim seküriti expertler zaten 2-3 tanesini engelliyor birini unutuyor onunlada çekiyorsun Q:EQ:We litespeedin açığını bulmuşmuş Qw.eQWE:qwE:qwE:
tanıtsana kardeşim tr piyasasında litespeedin açığını bulabilecek pek insan yok bir kaç kişi var onlarda burada takılmıyorbeni tanımadan konusman hosuma gitmiyor
istediğin lite + cagefs serveri at pm den etc passwd yollıyayım aslanım bende senin gibi laf yok icraat var konusacagına server attanıtsana kardeşim tr piyasasında litespeedin açığını bulabilecek pek insan yok bir kaç kişi var onlarda burada takılmıyor![]()
Sağoleline saglik![]()