Arkadaşlar bir teklif aldım

Arkadaşlar bana bir teklif geldi 1500 lira teklif ettiler.Üniversite son sınıf öğrencisi obs yi hackleyip kaldığı derslerden kendisini geçirip mezun edersem bana 1500 lira...

Arkadaşlar bana bir teklif geldi 1500 lira teklif ettiler.Üniversite son sınıf öğrencisi obs yi hackleyip kaldığı derslerden kendisini geçirip mezun edersem bana 1500 lira vereceğini söyledi.
Ki yapamam düşüncesindeyim.
Sizin düşünceniz nedir.
Seviyeli yorumlar olsun lütfen.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
yorumlar güzel.Yakalanma kısmına takıldım biraz. Macc değiştirip tor ağını kullansam beni yakalayabilirlermi ki ?
ip de konum bulunur diye biliyorum.

eh peh kolay olsa herkes hacklerdi bunu bilmeni isterim
bu arada açık hat üzerinden kamerasız bir yerde -ve çevresinde kamera olmicak misal dağın başına arabayla git- 2.el dizüstü bilgisayarla -sahte kimlikle al bi yerden bit pazarı olabilir- girersin becerir misin zannetmem hacklersin seni bulamazlar yani açık hattı kır at sonra dizüstü bilgisayarı da kır at

ha beyler sizce tek seferlik böyle bi durumda nasıl yakalanabilir?

eh peh kolay olsa herkes hacklerdi bunu bilmeni isterim
bu arada açık hat üzerinden kamerasız bir yerde -ve çevresinde kamera olmicak misal dağın başına arabayla git- 2.el dizüstü bilgisayarla -sahte kimlikle al bi yerden bit pazarı olabilir- girersin becerir misin zannetmem hacklersin seni bulamazlar yani açık hattı kır at sonra dizüstü bilgisayarı da kır at

ha beyler sizce tek seferlik böyle bi durumda nasıl yakalanabilir?
biraz abartmışşın.

Büyük riskli yola giriyorsan büyük para alicaksin.Kücük paralar icin büyük riske girmeye degmez.Bir laf vardirya hirsizlik yapiyorsan sakiz calsanda hirsiz derler banka soysanda derler.Madem yapacaksin büyük yapki degsin.1 sakiz icin ugrasmaya degmez yani

2011 yılında bulundum üniversitenin obs hacklemiştim. ozamanlar şimdiki gibi bir ortak firma tarafından üretilmiyordu yazılım her okulun kendi obs ni bilişim daire başkanlığındaki iki tane öküz yazıyordu :D yani 1. eski sistem olsa girip çıkman çok kolay ikincisi şuan imkansız değil ama zor. 3. olarak paket olursun hiiiç bulaşma 1500 lira para değil bu devirde :D

2011 yılında bulundum üniversitenin obs hacklemiştim. ozamanlar şimdiki gibi bir ortak firma tarafından üretilmiyordu yazılım her okulun kendi obs ni bilişim daire başkanlığındaki iki tane öküz yazıyordu :D yani 1. eski sistem olsa girip çıkman çok kolay ikincisi şuan imkansız değil ama zor. 3. olarak paket olursun hiiiç bulaşma 1500 lira para değil bu devirde :D
paket olmak veya olmamak bütün mesele bu sanırım.Zaten küçük bir tarama yaptım.sonuç olarak sitede çok büyük açı

mesele bulunmakta veya bulunmamakta.Herkes paket olacağımdan çok emin.Dostum seninle özel konuşalım mı.?Sana bir kaç soru soracam.

1500 tl için geleceğini yakma hem yakalanırsan daha fazla para cezası alırsın.Zaten eskiden olurmuş bu tür işler.Şimdi nereye hackliyorsun :d

132,468Konular
3,281,256Mesajlar
317,607Kullanıcılar
torstenfSon Üye
Üst Alt