Ve Geldi Bana Dediki Evet Efsane Geri Döndü Emmiiiiiii

NABIYONUZ SPYHACKERZ FAMİLYASI SİZLERE KUCAK DOLUSU SEVGİLER GETİRDİM ANADOLUNUN BATI TARAFINDAN HADİ ŞİMDİ GÜZELCE DANS EDELİM VE HEYK YAPALIM EN KRAL HEYKIR OLALIM FİLM...

NABIYONUZ SPYHACKERZ FAMİLYASI

SİZLERE KUCAK DOLUSU SEVGİLER GETİRDİM ANADOLUNUN BATI TARAFINDAN HADİ ŞİMDİ GÜZELCE DANS EDELİM VE HEYK YAPALIM EN KRAL HEYKIR OLALIM FİLM İZLEYİP GAZA GELELİM CMD ACIP İŞTE BENDE SİZİN GİBİ SİSTEMİN AMK DİYELİM BAŞARA BİLİRSİN SEVGİLİ ÖGRENCİM USTA YODA BUNU NASIL YAPICAM YAPICAKSIN SEVGİLİ ÖGRENCİM ZAMANI GELİNCE SENDE YAPICAKSIN AYYYY BENİM HALLERİM VAR BÜYÜK KONUŞTUM YİNE mec iam why banned pampişko

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
1532970

Çocuk sen sorunlumusun hayırdır böyle aptal konu ciddiyetsizlik ilgi cekmeyemi çalışıyon psikolojin mi bozuk kişilik bolunmesimi var

• Like
Tepkiler: sky
Kardeşim forum bazında bayağı takıldım emin ol üye sayısı online sayısı arttıkça tabi ki böyle insanlarda olucak
tabiki gelicekte adminler temizlemesi lazım veya kural diye bir konu oluşturucak bu tarz konular açmak yasak dediği sürece uymayanları banlıycak her forumda var tabiki böyle şeyler ama kural konusu açıyolar uymayanları banlıyolar önlem gelmesi lazım

herkes kendi kafasına göre kardeş 1 hafta ban yedik bi tazeleme atalım dedik burası ciddiyet mekanı degil eglenme mekanı ilgi cekmeye calısmıyorum o konusan kardes yanlıs düşünmüş ilgi odak noktası benim zaten :D foruma sıkıntı oluyosa eger burda olmam buranın imparatoru icrat yapar gerikalanlar ise kendi işine baksın sonucta aynı gemideyiz benim burda kimseyle bi derdim tasam yok benim huyum boyle amk ben eglenmeyi seven adamım nabalım amk spy hukuk bürosumu kuralım :D lan ne oldu bana böyle artık büyük konuşmuyorum :D resimdekide benim merak eden o arkadas sormus mekanım bursa memleket giresun aşırı TÜRK Milliyetçisi biriyim hack konusunda ne biliyosam kafama göre yapar çıkarım adımda samet degil mehmet samet in acılımı su siber alemin metobolizmasını etkileyen tokatcı salladım :D bunuda kafadan uydurdum şimdi samet ismi aklıma oyle geldi onu koydum :D lkasdjlkfjaksld ulan şiir gibi oldu bunu okuduktan sonra kesin okumayı sökersiniz :D hadi kalın saglıcakla heyke devam eğlencenin dibine vurmaya redy :D

bak tekrar söylüyorum bu mectruy un bizi sınamak için açtığı hesap gibi geliyo sjsjdsjdsjjds

herkes kendi kafasına göre kardeş 1 hafta ban yedik bi tazeleme atalım dedik burası ciddiyet mekanı degil eglenme mekanı ilgi cekmeye calısmıyorum o konusan kardes yanlıs düşünmüş ilgi odak noktası benim zaten :D foruma sıkıntı oluyosa eger burda olmam buranın imparatoru icrat yapar gerikalanlar ise kendi işine baksın sonucta aynı gemideyiz benim burda kimseyle bi derdim tasam yok benim huyum boyle amk ben eglenmeyi seven adamım nabalım amk spy hukuk bürosumu kuralım :D lan ne oldu bana böyle artık büyük konuşmuyorum :D resimdekide benim merak eden o arkadas sormus mekanım bursa memleket giresun aşırı TÜRK Milliyetçisi biriyim hack konusunda ne biliyosam kafama göre yapar çıkarım adımda samet degil mehmet samet in acılımı su siber alemin metobolizmasını etkileyen tokatcı salladım :D bunuda kafadan uydurdum şimdi samet ismi aklıma oyle geldi onu koydum :D lkasdjlkfjaksld ulan şiir gibi oldu bunu okuduktan sonra kesin okumayı sökersiniz :D hadi kalın saglıcakla heyke devam eğlencenin dibine vurmaya redy :D
Yanliz seni benzettgim adam bu

Bence iltifat ettim

131,972Konular
3,273,409Mesajlar
316,680Kullanıcılar
AlissapauffSon Üye
Üst Alt