stany.53189 adlı Kullanıcıya Dikkat ! Dolandırıcı !

stany.53189 adlı kullanıcıdan instagram hesabı satın alacaktım. Benden 1000 lira aldı ve her yerden engelledi. Bu kullanıcıya dikkat edin arkadaşlar. Yöneticiler banlayacaktır...

stany.53189 adlı kullanıcıdan instagram hesabı satın alacaktım. Benden 1000 lira aldı ve her yerden engelledi. Bu kullanıcıya dikkat edin arkadaşlar.
Yöneticiler banlayacaktır umarım.
Ben kendisine ait birçok bilgiye ulaştım durumu gerekli yerlere bildirdim. Forumdaki diğer arkadaşların bu sürede dikkat etmesi için bu başlığı açtım.

stany.53189 adlı kullanıcıdan instagram hesabı satın alacaktım. Benden 1000 lira aldı ve her yerden engelledi. Bu kullanıcıya dikkat edin arkadaşlar.
Ben kendisine ait birçok bilgiye ulaştım durumu gerekli yerlere bildirdim. Forumdaki diğer arkadaşların bu sürede dikkat etmesi için bu başlığı açtım.
u lan bari kapora olarak az gönderseydin

Geçmiş Olsun Kardeşim Bir Daha Bu Hataya Düşmessin Umarım!!

forumda öyle bir kullanıcı yok. Eğer forum dışı için diyorsan da böyle kişiler tek isimde kalmaz değişirler.

sen direk üye no ile paylaştığın için öyle bir kullanıcı çıkmadı :)
ama kişi sanırım seni dolandırdığından beri girmemiş foruma ki zaten böyle işlerin önüne geçmek için escrow hizmetimiz var.
Bu yüzden kişi banlamaktan başka yapacağımız bir şey yok maalesef
Teşekkür ederim. Kişiye ait gerekli bilgiler mevcut. Durumu gerekli yerlere bildirdim. Kısa bi süre sonra zaten halletmiş olacağım.

Kardeşim ben 5tl bile atarken 2 kere düşünüyorum, 1000tl gönderiyorsun hic mi aklına gelmesi acaba bu adam dolandirici olabilir mi diye neyse olan olmuş daha dikkatli olursun bundan sonra, parayı da geri alirsin umarım.

Kardeşim ben 5tl bile atarken 2 kere düşünüyorum, 1000tl gönderiyorsun hic mi aklına gelmesi acaba bu adam dolandirici olabilir mi diye neyse olan olmuş daha dikkatli olursun bundan sonra, parayı da geri alirsin umarım.
Tüm bilgileri var elimde yani birçok şeyine ulaştık. Çocuk daha yani ne ile uğraştığını bilmiyor. Polise bildirdim.

böyle saçmalık olmaz be kardeşim koskoca escorw yazısını gormeyen yok mu 50 100 olsa anlarm 1000 tl hemen atılmaz geçmiş olsun admin katil b hocama ulaşrsanız ip adres bilgileri izin alma dogrultusunda paylasabılır

131,877Konular
3,272,205Mesajlar
316,453Kullanıcılar
gorkemeurrrSon Üye
Üst Alt