i3 8100 rx 560 gta v kasma sorunu

evet darboğaz yok işlemci yüzde 59 u geçmiyor rx 560 ise 89 97 arası gidip geliyor normal ayarlarda silent modda falan çalışmıyor ısınmıyor ancak 40 fps alıyorum her yerde...

evet darboğaz yok işlemci yüzde 59 u geçmiyor rx 560 ise 89 97 arası gidip geliyor normal ayarlarda silent modda falan çalışmıyor ısınmıyor ancak 40 fps alıyorum her yerde normalde 80 fps almam gerektiği yazıyor bf 1 daha oynayabiliyorken saçma geldi yardım edermisiniz

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
GTA V advanced grafik ayarlarını kapat dene. Sisteminde şuanlık darboğaz görünmüyor eğer tam tersi olsaydı darboğaz olurdu.

ya kardeşim vallaha bende hiç anlamıyorum csgo 90 fps düşük ayarlarda unturned diye bir oyun var oyun piksel piksel en düşük ayarlarında 20-40 fps alıyorum oyunda optimizasyon sorunu var desem oda yok vallaha hiç beklenmedik oyunlardan beklenmedik sonuçlar görüyoruz pclerde kafayı yedi

ya kardeşim vallaha bende hiç anlamıyorum csgo 90 fps düşük ayarlarda unturned diye bir oyun var oyun piksel piksel en düşük ayarlarında 20-40 fps alıyorum oyunda optimizasyon sorunu var desem oda yok vallaha hiç beklenmedik oyunlardan beklenmedik sonuçlar görüyoruz pclerde kafayı yedi
valla amd forumuna bile konu açtım haydi hayırlısı

132,486Konular
3,281,507Mesajlar
317,647Kullanıcılar
abderahim0Son Üye
Üst Alt