Sunucudaki sitelerin databasesine girme.

Siteye shell attık snucdaki siteleri gördük (ben yapamam genellikle bunları) herhangi bir sitenin bilgilerine baktık örnek: ('DB_HOSTNAME', 'localhost'); ('DB_USERNAME'...

Siteye shell attık snucdaki siteleri gördük (ben yapamam genellikle bunları) herhangi bir sitenin bilgilerine baktık

örnek:
('DB_HOSTNAME', 'localhost');
('DB_USERNAME', '123');
('DB_PASSWORD', '123321');
('DB_DATABASE', '123);

bunlar çıktı.Şimdi bazı kişiler databaseye nası gircez bilmiyor olabilirler şahsen bende bilmiyordum...
Şimdi bize sql bağlanabileceğimiz bir shell lazım mesela Kirito1337 nin paylaştığı gree n wso shell kullanabiliriz.
Konu linki:https://www.spyhackerz.com/forum/threads/green-wso-shell-açık-kaynak.11707/

Şimdi o shellden örnek vereceğim.
Üst menüden sql tıklayın:
k1.png

Ve gereken yerleri gösterdiğim şekilde doldurtuktan sonra >> tıklayacaksınız.
k2.png

Ve tombala :D karşınıza db dökülecek.
ctrl+f yaparak user,users,admin yazarak bilgileri görebilirsiniz:
k3.png

Geriye kalan tek şey paneli bulmak.Gerisi sizin zevkinize kalmış...

1000 msj. H.O., Eline Sağlık..
----------------------------------------------------
Bende WSO Shellerde Sql Giriş Yaptıktan Sonra Değerler Nasıl Değiştirilir Gösteriyim;
UPDATE (USERİN OLDUĞU TABLE BESELE wp-users) SET (değştirceğin colun mesele suserpass)='MD5 HASH' WHERE (Videodaki gibi belirt)

Video(2.09 Da Editlemeye Geliyor):

bilmeyen varmıki :D yani shel atıp bunları bilmiyorsa bot gibi bişeydir :D yinede eline sağlık bilmeyen vardır elbet alfa shel daha kullanışlı sql bağlantıları olsun dosya görüntülemeler olsun alfa shelle daha iyi görebilirsin görsel bakımdan tüm shellerden üstün benim gözümde

bilmeyen varmıki :D yani shel atıp bunları bilmiyorsa bot gibi bişeydir :D yinede eline sağlık bilmeyen vardır elbet alfa shel daha kullanışlı sql bağlantıları olsun dosya görüntülemeler olsun alfa shelle daha iyi görebilirsin görsel bakımdan tüm shellerden üstün benim gözümde
aa ben sql şeyini daha az önce gördüm :D

131,818Konular
3,271,649Mesajlar
316,280Kullanıcılar
AethelraSon Üye
Üst Alt