Aşırı bunalıma girdim yardım edin

Mevzuya nereden basliyim bilmiyorum ama duz mantik olarak bi insan tatile cikarsa kafa dagitir ben ise bunalima girmis durumdayim. NEDEN mi? yaklasik 3 saat kadar once...

Mevzuya nereden basliyim bilmiyorum ama duz mantik olarak bi insan tatile cikarsa kafa dagitir ben ise bunalima girmis durumdayim.
NEDEN mi?
yaklasik 3 saat kadar once tavsanimin olum haberini aldim ve tatil deyip kafa dagitmak adina ciktigim bu yolda iki uc tanidikla her aksam okey oynamaktan biktim.
fazlasiyla asosyalim tek ilgi alanim spyhackerz emin olun sosyal medyada tek bir hesabim bile yok. sizce ne yapmaliyim arkadaslar akil fikir verin yoksa kafayi siyirmak uzereyim

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Sevgili kardeşim öncelikle şuna kesin kanaat getirmen lazım diye düşünüyorum verende alan da allahtir herkesin imtihanı farklıdır kimisi eşiyle kimisi çocuğuyla vs vs farklı şeylerle imtahan olur görünen o ki sende tavşanın la imtahan oluyosun bence kafana takma olan olduktan sonra geçmişe takılmamak lazım hep ileriye yönelik düşünmek lazım aileni ara arkadaşlarını ara kız arkadaşın varsa onu ara birileri ile konuşup içini dokebilir sın bu seni ciddi anlamda rahatlatır en önemlisi DUA et ;)

Allah razi olsun evet olmuse care yok gecmise takilmamak gerek ama bende takmamak kafa dagitmak icin tatile ciktim kiz arkadasimla olan sorunlardan dolayi ve daha bir cok sey. ve en onemlisi olan o tavsan bana kiz arkadasimin hediyesiydi. kac insan hayatinda tavsan hediye alir farkli gelebilir ama aramizda her ne kadar sorun olsada bugune kadar aldigim en degerli hediyeydi ve ben ona sahip cikamadim. belkide tavsandan imtihanoluyorum bunu bilemeyiz ama mesrle boyle iste

Kardeşim Allah daha fazla sorun vermesin,mesela ben senin hayatının aynisini yaşıyorum ama ek olarak eve haciz geldi babam la kavgaliyim üniversite yurdunda kalıyorum 700 lira da kredi kartı borcum var bir kuruş gelirim yok.Emin ol hayatta daha kötü şeyler var benim gibi de olabilirdin.Herşey nasip bu hayatta.

Mevzuya nereden basliyim bilmiyorum ama duz mantik olarak bi insan tatile cikarsa kafa dagitir ben ise bunalima girmis durumdayim.
NEDEN mi?
yaklasik 3 saat kadar once tavsanimin olum haberini aldim ve tatil deyip kafa dagitmak adina ciktigim bu yolda iki uc tanidikla her aksam okey oynamaktan biktim.
fazlasiyla asosyalim tek ilgi alanim spyhackerz emin olun sosyal medyada tek bir hesabim bile yok. sizce ne yapmaliyim arkadaslar akil fikir verin yoksa kafayi siyirmak uzereyim
kardeşim ne yap biliyormusun hani evli değilsen kendine bir kız arkadaşı bul ama sevebilecein şekilde yalandan olmasın inan eğer bir kız arkadaşın olduğunda tüm sıkıntın gezecek ama hani sevgili yapmadın normal kız çevresi yap onlarla birlikte club git cafelere git beach git tadını çıkar. yoksa böyle devam edersen daha çok bunalıma girersin.

133,295Konular
3,281,680Mesajlar
318,857Kullanıcılar
Osm01Son Üye
Üst Alt