R
Rolesa
/çözüldü
Moderatörün son düzenlenenleri:
Aga Bi Brute deneyim dedim bi tane düştü shell attım İndexi bastım shell dışında hepsini sildim. ama index hep eski haline dönüyor ben de en son shellide silip biraktimdostum wp site admin panel bulursan onları shell e koy

yok olm sen lamer değilsin wwqqqburuttan vazgeçin burutu lamerlar yapar benim yapmam lazım

ben bişe blmyorumki hek fln neyse daha fazla yazmayalım post boşa uplanıyor yardım edebilecek kşiler yazaryok olm sen lamer değilsin wwqqq![]()
Y*rrama bak Hele Havaya Bak Kaç Gün Önceki Post amktmm ben sana 2 tane shell panelli site vercem onları hacklersin ve öğrenirsin ok ?![]()
bu arada brute için hangi tooları kullanıyorsun hocamAga Bi Brute deneyim dedim bi tane düştü shell attım İndexi bastım shell dışında hepsini sildim. ama index hep eski haline dönüyor ben de en son shellide silip biraktim
C4 yapimi paylas bakalim dogrumulan adama diyoz gel sana panel verelim belki bilmlyodur öğretelim mal neresiyle anlıyo bende 2 hafta önce ye kadar pek bilmiyodum tmm mı senin gibi yapmadım öğrendim ne demişler. Bilmemek değil öğrenmemek ayıptır ben bu zihniyetle hep yola çıktım tmm mı bide ettiğin küfürleri duymamış gibi yapıyom neymiş kameraları kilitleme,araç bilmem ne, buluetooth sızma olm bunlar hırsızlığa giriyo yok sızmıyo dersen bizde burda c4 yapımını paylaşalım amk burası ayyıldız veletlerinin yeri değil tmm mı burası spyhackteam bunu bil !!!
yok olm bide hapishanelik mi olalımC4 yapimi paylas bakalim dogrumu
Jury : @Gök-Börü
qwqqqqqqwwqwqqAmk evladı o zaman sonuna gülücük koymucaksinlan adama diyoz gel sana panel verelim belki bilmlyodur öğretelim mal neresiyle anlıyo bende 2 hafta önce ye kadar pek bilmiyodum tmm mı senin gibi yapmadım öğrendim ne demişler. Bilmemek değil öğrenmemek ayıptır ben bu zihniyetle hep yola çıktım tmm mı bide ettiğin küfürleri duymamış gibi yapıyom neymiş kameraları kilitleme,araç bilmem ne, buluetooth sızma olm bunlar hırsızlığa giriyo yok sızmıyo dersen bizde burda c4 yapımını paylaşalım amk burası ayyıldız veletlerinin yeri değil tmm mı burası spyhackteam bunu bil !!!
by_r0l3s4_official gel ben sana yaşımi göstereyim amklan adama diyoz gel sana panel verelim belki bilmlyodur öğretelim mal neresiyle anlıyo bende 2 hafta önce ye kadar pek bilmiyodum tmm mı senin gibi yapmadım öğrendim ne demişler. Bilmemek değil öğrenmemek ayıptır ben bu zihniyetle hep yola çıktım tmm mı bide ettiğin küfürleri duymamış gibi yapıyom neymiş kameraları kilitleme,araç bilmem ne, buluetooth sızma olm bunlar hırsızlığa giriyo yok sızmıyo dersen bizde burda c4 yapımını paylaşalım amk burası ayyıldız veletlerinin yeri değil tmm mı burası spyhackteam bunu bil !!!
lan adama diyoz gel sana panel verelim belki bilmlyodur öğretelim mal neresiyle anlıyo bende 2 hafta önce ye kadar pek bilmiyodum tmm mı senin gibi yapmadım öğrendim ne demişler. Bilmemek değil öğrenmemek ayıptır ben bu zihniyetle hep yola çıktım tmm mı bide ettiğin küfürleri duymamış gibi yapıyom neymiş kameraları kilitleme,araç bilmem ne, buluetooth sızma olm bunlar hırsızlığa giriyo yok sızmıyo dersen bizde burda c4 yapımını paylaşalım amk burası ayyıldız veletlerinin yeri değil tmm mı burası spyhackteam bunu bil !!!