Zula oyunu için config yaptım, düşen hesapların birkaçını paylaşayım dedim. Aklınızda bir site varsa söyleyin o site içinde yapmaya çalışırım
edit
edit
Son düzenleme:
Zula oyunu için config yaptım, düşen hesapların birkaçını paylaşayım dedim. Aklınızda bir site varsa söyleyin o site içinde yapmaya çalışırım edit
Baktım da yapabileceğimi sanmıyorum şifreyi yanlış yazdığımda google a geri yönlendiriyorsilkroad yapabilirmisin yaparsan şenlik var![]()
silkroad pvp yan serverlerinde olabilir aslinda orjinal sistemde sağlam korumalar mevcut örnek veriyorum http://www.bsilkroad.comBaktım da yapabileceğimi sanmıyorum şifreyi yanlış yazdığımda google a geri yönlendiriyor
Baktım burada da bir login sayfası göremedim eğer bulabilirsen yaparım, uğraşıyorum halasilkroad pvp yan serverlerinde olabilir aslinda orjinal sistemde sağlam korumalar mevcut örnek veriyorum
Benim amacım farklıydı fakat işe yaramadığı için paylaşayım dedim hesaplarıZula oynamayan vatan haini
48000 zp falan yazıyo yani o hesaplarda o kada zp falan mı var bu arada yanlış anlama dediğimi mizah olsun diye söyledim bende zula oynuyorum :dBenim amacım farklıydı fakat işe yaramadığı için paylaşayım dedim hesapları
zula parası abi silah falan alıyonEline sağlık iyi iş fakat o sondaki ZP'ler ne işe yarıyor, daha doğrusu nedir onlar ?