Buradayım. Arkadaşin bahsettigi olay su sekilde benim tanimadigim 2 tane arkadasiyla grup aciyor. Daha sonra sozde ortaklik islemi yapilacak. Satislara vs. basladik dun itibariyle. Bana sunucular ona ait domain de bana ait olacak şekilde islemlere devam edilecegi konusundada anlaşma yapildi. Fakat ne hikmetse dun gece itibariyle bana tc kimlim ve tum bilgilerini ver online odeme de yetki verecegini belirtti. Bende gonder bana ben kendim gireyim seklinde soyledim. Fatura senin kesmen lazim dedi. Bende ozaman iban var soyle gondersin faturasini keseyim dedim. Aradan 30dk gecmesinin ardindan ben ödemeyi aldım dedi. Söyledigi odeme alma konusu tamamen yalan. Nedeni şu müştei ne hikmetse uye olup olmaz aninda 1500 TL gonderiyor fakat bu ve arkadaslari kurdugu admin pnelinde ne ödeme kayıtı ne musteri bir talep acmis sadece site uzerinde odeme alindi seklinde onay yapilmis bunu belirttim ve dedimki online odeme alinan yerin bana goruntusu at dedigimde bunu yapmadi vunku boyle bir odeme yok ayrica odemeyi atip kendi arkadasina aninda gonderdigini soyledi. Amaci tc vs bilgilerini alip domaini uzerine almak veya farkli bi amac onuda cozemedim. Ayrica uyr olan kisi ne eposta onayi yapmis ne de telefon no onayi aninda islemler yapilmis kuskulu ve supheli odeme yaptigina dair bir kanit dahi yok. Tamamen yalan ve sahtekarlik uzerine.
Odeme kendi istegi uzerine yapilmis. Bende vergi odasi vs. odemeleri yaptim. Sadece kendisi odeme yapmis gibi bir durun soz konusu degil kendi kredi kartindan yapmis olabilir bu beni ilgilendirmez. Ben marka basvurusu yaptim . Bilgi dahili disinda olmadi. Alan adi satilip kendi payinida alacak benim kendi payimida alacam. Isterse alan adi tamamen iptal edilecek sozleyecekelrim bu kadar.
ayrica hayirdir amk sen kimsin gel kim kimi sikiyor

izleyelim fazla artistlenme