Selamlar arkadaslar uzun zamandir aklimda bir proje var soyle olucak mesala bi gurup kuralim 50 uye yeter 1 tlden koyarak udemy kurslarini alalim o gurupa bedavaya verelim...

Selamlar arkadaslar uzun zamandir aklimda bir proje var soyle olucak mesala bi gurup kuralim 50 uye yeter 1 tlden koyarak udemy kurslarini alalim o gurupa bedavaya verelim baska kim isterse kendiniz bilirsini paraylada sata bilirsiniz en iyi egitimler alinacak varmi benimle su isi yapan ?

her konuda pyhton php java atıl samancı oğlu yeni kursları ve diğer şeyler udemyden çekip kendim paylaşıyorum bedava konularıma baka bilirsin 300 den fazla eğitim paylaştım
Merhaba, özellikle bu mesajınıza yazıyorum python,php,java vesaire kursları paylaştığınızı söylemişsiniz mümkün olduğunca atılan kurs vesaire videoları linkleri indiriyorum ve arşivliyorum lakin sizin attıklarınızla daha karşılaşmadım. Sadece şu setinizle karşılaştım onu da indireceğim ''php ile web geliştirme eğitim seti'' paylaştığınız ve gördüğüm tek paylaşımınız bu mümkünse attığınız diğer setleri atabilir misiniz?

Merhaba, özellikle bu mesajınıza yazıyorum python,php,java vesaire kursları paylaştığınızı söylemişsiniz mümkün olduğunca atılan kurs vesaire videoları linkleri indiriyorum ve arşivliyorum lakin sizin attıklarınızla daha karşılaşmadım. Sadece şu setinizle karşılaştım onu da indireceğim ''php ile web geliştirme eğitim seti'' paylaştığınız ve gördüğüm tek paylaşımınız bu mümkünse attığınız diğer setleri atabilir misiniz?
Eğitim setleri kategorisine bak

131,795Konular
3,271,450Mesajlar
316,212Kullanıcılar
Üst Alt