blogspottan yeni bilgiler paylaşımı yapıcam farklı forumlarda konu açarken videomuda ekleyin emeğe saygınız olsun.
Son düzenleme:
http://cavdar599.blogspot.com/ blogspottan yeni bilgiler paylaşımı yapıcam farklı forumlarda konu açarken videomuda ekleyin emeğe saygınız olsun.
teşekürlergüzel kardeşim güzel bir video tebrik ederim.
haklısın şuanda tam olarak ayarlayamadım eski ayarlarda kalmış videoyuyu çektikten sonra farkettim 2nci videoda böyle olmuycakeline sağlık, fakat boyle şeylerde sesini kullanmaman senin için daha iyi olur
birşey olmaz videodan sese biraz efekt ver geçhaklısın şuanda tam olarak ayarlayamadım eski ayarlarda kalmış videoyuyu çektikten sonra farkettim 2nci videoda böyle olmuycak
evet ayarlanır öyle şeylerbirşey olmaz videodan sese biraz efekt ver geç
eywellerine sağlık
eyw eskiden oynuyordukEline sağlık kanka legend oynadığını bilmiyorduk he knight oynadin mı hiç
eywEline sağlık abi
eyweline sağlıkişe yarar bir tekniktir
eywEline sağlık
tam olarak anlayamadım nedemek istediğiniGüzel taktik eline sağlıkBir sorum olucak şimdi bu eski şifreyi değiştiriyor sanırım. O zaman yeni şifreyi eski şifre olarak değiştirmek olmayacak öyle mi
tam olarak anlayamadım nedemek istediğinievet bu şuan eski şifreyi değiştirip yeni şifre için e postamıza bir güvenlik kodu yolluyor o kodla yeni şifre oluşturabiliyoruz ve o diziniyede silersek sahibi anca hosting firmasını arayıp cpaneli geri alabilir
orası artık işe yaramıyor.direk /home/user/'de bulunan .contactmail dosyası üzerinden de değiştirebilirsiniz. .cpanel/ klasörüne girmenize gerek yok. kendi mailinize degil temp mail üzerinden daha hızlı oluyor ayrıca. yarı priv bir yöntemdi artık pub oldu eline sağlık cavdar![]()
direk /home/user/'de bulunan .contactmail dosyası üzerinden de değiştirebilirsiniz. .cpanel/ klasörüne girmenize gerek yok. kendi mailinize degil temp mail üzerinden daha hızlı oluyor ayrıca. yarı priv bir yöntemdi artık pub oldu eline sağlık cavdar![]()
aydınlatıcaz güzel içerikler gelicek zamanlaEline sağlık bizi daha da aydinlatmani diliyorum![]()
eyw sağolasınGüzel olmuş cavdar kalitene yakışır bir video.