Beyler girin içeri de az bi sorum var

A

Anarchosa

beyler bu zamana kadar hayatımda 1 kuruş bile internetten kazanç sağlamadım.
zaten bu işlerin hep boş olduğunu ve internetten para kazanan da ancak haftada 5-10 lira kazanır diye varsıyıyordum.
bundan dolayı boş iş diye baktım.

sorum şu; İnternette kazancı iyi olan yapabileceğim veya sizin yapıp önerdiğiniz işler varmı ?

arkadaşlar lütfen; "youtuber ol ndng anarchosa diye bi hesap aç" veya "kokain sat" gibi yorumlar yapayın.
adam gibi yardım istiyorum.

hadi fikirlerinizi önerilerinizi bekliyorum sizi seviyorum beybiler

Rating - 0%
Yeteneklerine gerçekten güveniyorsan pentest yap derim ama şimdiden söyleyeyim. Metasploit, acunetix vs kullanarak yapacaksan hiç girişme bu işe

A

Anarchosa

Yeteneklerine gerçekten güveniyorsan pentest yap derim ama şimdiden söyleyeyim. Metasploit, acunetix vs kullanarak yapacaksan hiç girişme bu işe
reis pentest ne alaka ondan nasıl kazanç sağlanıyor.

aynen merak ettiğim şeyler benimde paraya ihtiyacım yok ama şimdi 1 siteden 5 tl bile benim günlük harçlığımın yarısı
aynen şimdi elimde devlet siteli shellerde var eğer ki sitelerin hit değerine bakılmadan alınıyorsa, shell başına 5TL gayet iyi

Rating - 0%
reis pentest ne alaka ondan nasıl kazanç sağlanıyor.

aynen şimdi elimde devlet siteli shellerde var eğer ki sitelerin hit değerine bakılmadan alınıyorsa, shell başına 5TL gayet iyi
Basit bir tabirle sistemdeki güvenlik açıklarını saptayacaksın ve açıkların ne olduğu bu açıklarla neler yapılabildiği gibi uzunca bir rapor oluşturarak müşteriye sunacaksın. Bazen basit bir web sitesikadar kolay olurken bu iş bazen bir banka şubesi gibi karmaşık yapılarada pentest yapılabilmektedir. Tabi buna görede ücret alıyorsun.

HackNology

Esskeetit......
Rating - 0%
Öncelikle Hacklink’in ne olduğunu öğrenelim. Site dışı SEO’nun adımlarından birisi olan backlink yani sitenizin linkini başka bir sitede resim ya da metinsel olarak eklenmesi olayıdır. Hacklink ise bunun bir nevi hacker işlemleri yapılarak gerçekleştirilmesidir. Bu uygulama yapılırken linkin eklendiği site sahibinin izni ve bilgisi yoktur. O sitenin açıkları kullanılarak eklenir.
reis mesela elimde 200 shell var.
herifin teki sitesine reklam istiyor.
biz bu işlemi nasıl yapıyoruz ? link olayını falan nereye yerlestiriyoruz ?
Reklamla alakalı değil hacklink usta sadece web sitenin tarayicilarda ışte çıkmasını sağlarsun

Kare 

Kare Kurt
Rating - 0%
Öncelikle Hacklink’in ne olduğunu öğrenelim. Site dışı SEO’nun adımlarından birisi olan backlink yani sitenizin linkini başka bir sitede resim ya da metinsel olarak eklenmesi olayıdır. Hacklink ise bunun bir nevi hacker işlemleri yapılarak gerçekleştirilmesidir. Bu uygulama yapılırken linkin eklendiği site sahibinin izni ve bilgisi yoktur. O sitenin açıkları kullanılarak eklenir.

Reklamla alakalı değil hacklink usta sadece web sitenin tarayicilarda ışte çıkmasını sağlarsun
vay amk keşke geçen sene pc olsaydı elimde her saniye aydınlanıyorum

A

Anarchosa

Basit bir tabirle sistemdeki güvenlik açıklarını saptayacaksın ve açıkların ne olduğu bu açıklarla neler yapılabildiği gibi uzunca bir rapor oluşturarak müşteriye sunacaksın. Bazen basit bir web sitesikadar kolay olurken bu iş bazen bir banka şubesi gibi karmaşık yapılarada pentest yapılabilmektedir. Tabi buna görede ücret alıyorsun.
penetrasyon işleri cidden zor işler reis şuanlık bana uygun değil sanırım.

reis hepsini anladım sadece bu kendi sitemizi shellimizde nereye yerlestiriyoruz ?

Rating - 0%
kesinlikle yazilim ögren ingilizce geliştir sporla ilgilen pc başinda kendini yok etme liseliysen derslerine çaliş bügün 3 -5 lira kazanirsin ama ileride kazanamassin

A

Anarchosa

kesinlikle yazilim ögren ingilizce geliştir sporla ilgilen pc başinda kendini yok etme liseliysen derslerine çaliş bügün 3 -5 lira kazanirsin ama ileride kazanamassin
Bizde okul paramızı çıkarma derdindeyiz abi üniye geçince babam bi sik vermem diyor para toplamaya şimdiden başlamam gerek

A

Anarchosa

uniye geçince nasil para vermiyor nasil baba durummu yok burs sınavlarina katil git kafelerde çaliş kızda düşürürsün
Ya abi verdiğin öneriye bak kız düşürmek dncnekfsnf şimdi var da ne boka yarıyor ki
Bence pc başında para kazanmak kafede çalışmaktan daha cazip :D yoksa rakip mi istemiyorsun beni abi snjfekkf <3

NusaybinLi

Defacer
Rating - 0%
En iyi iş meslektir kendine bir meslek edin yakinda evleniceksin yuva kurucaksin blacklink ve hacklink le gelen paraylami çocuğunu doyuracaksin sanal çöp eğlence ortamı yok diyorsan ben pc de meslek yapicam programlama ogreniceksin gerisini çöpe aticaksin shell web hack şifre kirma sisteme dalma sallicaksin hepsini programlamaya yoneliceksin

sky

BABA
Rating - 0%
kanka kafanı çalıştır. girdiğim serverlerden %40'ında 1 günde 500 tl küsür kazanıyorum :)

Rating - 0%
hacklink de genel de seo yapıyorlar antiseo pek yapan yok mesela. Daha pro olsun istiyorsan penteste girebilirsin ama uzun vadeli düşünüyorsan programlama öğren veya bunlardan kazandığın parayla dükkan aç ona yoğunlaş. Hacklink kısa vadeli kazanırsın, Pentesti tutturursan uzun vadeli olabilir. İkisi de iyi kazandırabilir.

Rating - 0%
hacklink de genel de seo yapıyorlar antiseo pek yapan yok mesela. Daha pro olsun istiyorsan penteste girebilirsin ama uzun vadeli düşünüyorsan programlama öğren veya bunlardan kazandığın parayla dükkan aç ona yoğunlaş. Hacklink kısa vadeli kazanırsın, Pentesti tutturursan uzun vadeli olabilir. İkisi de iyi kazandırabilir.
pentest sitede açık tarama mı oluyor ?

131,597Konular
3,269,522Mesajlar
315,516Kullanıcılar
lordus77Son Üye
Üst Alt