Shellciler buraya gelin

Silinen üye 7909

Ya şu aq shellerine log koymayın tamam hadi koydunuz server geçmeyi bilmeden şu yüklenen shelleri niye siliyorsunuz sikicem ölünüzü yada niye kendinizi farkettirip shelli...

Ya şu aq shellerine log koymayın tamam hadi koydunuz server geçmeyi bilmeden şu yüklenen shelleri niye siliyorsunuz sikicem ölünüzü yada niye kendinizi farkettirip shelli sildiriyosunuz yada niye index atıyosunuz aq alın verinizii siktirin gidin niye index atıp ekmeğime taş koyuyon aq.

Shell sitesi açanlardan ricam ;
Log koyuyosanız shelli silmeyin
birde yükler yüklemez direk anasının amı gibi sunucuya 50 tane shell yüklemesin
Birde benim yüklediğim shelli silmeyin
birde lütfen o shelle 10 saat sonra uğraşın bırakın bi biz geçelim aq

BU KONU ALTINDA DECODE EDİLMESİNİ İSTEDİĞİNİZ SHELLERİ GÖNDERİN YAPABİLDİKLERİMİ DECODE EDİP ATAYIM AQ

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Şöyle şeyleri önemsemeyin ben geçtikten sonra bassa ne yazar basmasa ne yapar icraatin sahibi kim ?? Çok önemliyse sizin için çok zor değil logu silmek fopo decode edip mail fonksiyonu veya curl ile veri gönderimi dikkatinizi çekiyorsa o kısmı silin sorun ortadan kalksın. Şu logcuları anlamak güç...

Şöyle şeyleri önemsemeyin ben geçtikten sonra bassa ne yazar basmasa ne yapar icraatin sahibi kim ?? Çok önemliyse sizin için çok zor değil logu silmek fopo decode edip mail fonksiyonu veya curl ile veri gönderimi dikkatinizi çekiyorsa o kısmı silin sorun ortadan kalksın. Şu logcuları anlamak güç...
Kardeşim ben siteye index atmıyorum, ben heçkır değilim ben arşivciyim çeker arşivime atarım niye elalemin sitesine index atayım ben aq

132,583Konular
3,282,519Mesajlar
317,779Kullanıcılar
Üst Alt