SpyHackerz Usta Hackerini Seçiyor ! (2 Viewers)

Hangisi ?

• cavdar59

Oy: 14 26.9%
  • ROOTSPY

Oy: 0 0.0%
  • FataLworm

Oy: 2 3.8%
  • PrenS

Oy: 8 15.4%
  • BlackDewil

Oy: 12 23.1%
  • SkullZ

Oy: 3 5.8%
  • lorxhell

• HackNology

Oy: 1 1.9%
  • Gök-Börü

Oy: 8 15.4%
  • Isko~

• Kullanılan toplam oy
    52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana oy verenlere sunucuya sızma programı falan :D
vCGEcI.png

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
usta hacker böyle seçilmez.Bir site seçelim.sonrada zaman verelim.hacklenmesi çok ses getirecek kolay hacklenmeyecek bir site olsn.sonra ilk hackleyen usta hacker olsun.

Listeden sadece @Gök-Börü yü tanırım. Onu da tg döneminden falan hatırlıyorum o zamanlar bize ağlardı eşek sıpası method verin abi diye. Şimdi biz ona ağlar olduk. Diğer arkadaşlarda takip ettiğim kadarıyla spyhackerzin sancağını iyi taşıyorlar. Benim gözünde hepsi değerli hepsi sağlam çocuklar ama anlamadığım birşey var bizim kel niye yok listede çee

Usta Hacker = yardım sever, gerektiğinde paylaşımcı, takıldığı foruma katkı sağlayan, hack konusunda bilgili ve karakter olarak kendini yetiştiren biriyse @BlackDewil benim adayım diğer arkadaşlar yanlış anlamasın bu özellik hepsinde mutlaka vardır bu benim tercihim ;)

@BlackDewil mavi gölge medeniyeti vay be , aklımda canlandı hemen buz mavisi kaydıraklar , Scorpiol tişörtü giymiş 5 yaşındaki çocukların mutlulukla cennet bahçelerinde koşturması vs nediyorum ben ya çee
AD:AS:DAS:AS:D:ASD:ASD:AS:DS:AD mec sen niyeti bozmuşsun. reçetene 1,5 kıymalı pide yazıyorum. @TolanK1

en son duyduğum kadarıyla öğrencileriyle medeniyet kurmuş dediler, ismi de mavi gölge medeniyetiymiş. ne kadar doğru bilemiyorum. @TolanK1 nedir doğruluk payı?
Lamer medeniyeti herhalde geçenlerde Reflected XSS vardı sitelerinde .d Stored olaydı affetmezdim loggerları döşerdim .d

Alt tarafı header ve blacklist veya whitelist koyacan amk çok mu zor .d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Users who are viewing this thread

133,282Konular
3,280,239Mesajlar
320,008Kullanıcılar
pntosunSon Üye
Üst Alt