@mstbro ne diyesen kıymali diyorlar
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
para alıcak ya nasılda övüyor beniahsjjddjjashshd

Aman Aman neler diyorsun reisyaşıyorum, sağa yatırıyorum, sola yatırıyorum. arada kafama göre indirip kaldırıyorum.

İsota zam gelmiş olm
bunu neden yaptın gece geceo değilde geçen isotlu lavaşı ciğere bandırdım off be.
fakirim ayakları yapıyon bide mec. hiç yakıştıramadım hiç.o değilde geçen isotlu lavaşı ciğere bandırdım off be.
Harbi aq çiğköfte kısıra döndü amkİsota zam gelmiş olm
Tepecik kerhanesinede götürebiliriz hahahsjflf@TolanK1 en iyisi @BlackDewil e bir haftada çeşmede her şey dahil tatil hediyesi verelim

Hmm hadi bakalim kurtlar sofrasina bir kurt daha geldiben biraz ara verdim hacklink için büyük oynuycaz artık 200-300 site hacklemek kolay şuan farklı birşeyler yapmaya çalışıyorum bilinmiş kişilere yönelik
birde blogspot youtube vs uğraştığm için çok aktif olamıycam bi 4-5 gün kadar
Benden kod dileniyo lamer nincaisko lamer onu sil beni yaz![]()
Oylar İsko Qomutanima Sessizce nöbetteyiz qomutanimBenden kod dileniyo lamer ninca
Ben sana verdim isterim abi etimiBana oy veren herkese 2 kg et![]()
kuru kuru parasını gonder hemen vereyim daha oy kullanmadim

Mangalı yaktım hemen yiyelim başkası ne verecek ona göre oyu değiştirelim

Beni her türlü geçerler heykır değilim. Web açıklarında falan ortalama ancak işletim sistemi ile ilgili açıklar işin içine girdimi ben oradayım. Yaptığım çoğu icraattensde anlaşılır zaten.
icraatlarınıda koysaydın öyle seçim yapsalardıGene anket gene benEvet pamuk eller oylara, kimse aşağıda ağlamasın neden ben yokum diye kendim seçtim kişisel kararım, herkese başarılar, MiYi OlaN KaZanSıN .
Bu arada @Isko~ yu ekleyebilmek için kendimi feda ettim. Gerçek isotcu kara günde belli olur. Adminleri eklemedim ki kimse yalakalık yapamasın eheueheu
Çay varsa oyum sanaTabii ki ben varım diye kendime verdim oyumu diğer 2 kişi gelsin çay ısmarlayım onlara![]()