skullZ babamızda mı heçkır vay be poadkhsjasplşodk
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
skullZ babamızda mı heçkır vay be poadkhsjasplşodk
müslüm gürses - paramparça@SydorTal bana boyle hos bi muzkk soyle spyteam icin intro muzigi ariyom
haha kendinle karıştırma aslan parçası admin hesapları tek tek kontrol etsinCavdar54 11 tane fake hesap acip kendine oy atmis olayyyyyy
Bu fikir beni de tuttu, bunu yönetim yapabilir resmi bişey biz eğleniyoruz burdaLa isko sana oy verdim gördüğüm manzara üzücüaslında herkesin kendine göre yöntemleri var şöyle listede olanlara bir hedef site vereceksin olumlu gidişatı sağlayan usta pro hekır olacak spy'de
![]()
Eğlence olabilir böyle bir etkinlik olursa eğlence bir çıta artacaktırBu fikir beni de tuttu, bunu yönetim yapabilir resmi bişey biz eğleniyoruz burda![]()

Isko'ya aslan parçası dedi :dddd .Keşke laf attığın kişileri biraz tanıyabilseydin.haha kendinle karıştırma aslan parçası admin hesapları tek tek kontrol etsin
sen 2 oyunu yükselt sonra ağla burda
Sakin ol knk şaka yapmış belli ki adammecturye yazdım oy atanları görüyorsa yazar buraya sonrada çenenizi kapatırsınız.
Derken ?mecturye yazdım oy atanları görüyorsa yazar buraya sonrada çenenizi kapatırsınız.
bana o şekilde yorum yapana o şekilde cevap veririm benim kimseye tanımama ihtiyacım yoksa kimseninde beni tanımasına ihtiyacım yokIsko'ya aslan parçası dedi :dddd .Keşke laf attığın kişileri biraz tanıyabilseydin.
şakayı seven bir insan değilimSakin ol knk şaka yapmış belli ki adam![]()
Üzücübana o şekilde yorum yapana o şekilde cevap veririm benim kimseye tanımama ihtiyacım yoksa kimseninde beni tanımasına ihtiyacım yok
hayırdır kardeşim sıkıntınmı var senin tanımadığn insana yorum yapıyorsun kimin haddine düşmüş benim hakkımda yorum yapmakAtarli ergen![]()
Krdşm rica edersem skype bakarmısın ? önemli.Kendimi yılın keykırı ilan ediyorum gençler kendime bile oy vermedim![]()
Ben Kimseden iyiym demiyorum sadece susuyorum izliyorum öncelik ile beni ekldiğin için ve oy verenlere teşekkür ederim saolun
ben kolay kolay site hacklemem ki usta hacker olmak için sadece shell sokmak ve bypass yapmak ile oluyorsa en büyük lamer benim derim o işler de yaşlandık benim kendi kendime uyguladıgım eski ama güncel hali olan herkes tarafından duyulan ama kullanılmayan methodlarım vardır mesela MEC admininiz buna okadar çok şahit olduki en son olayda mec in bu forum hariç diğer tüm domainlerine sql açığından ROOT çekipskype ta eline verdim hala 500 TL yollayacak neyse hani demek istediğim blackdewil ve cavdar ı canı gönülden tebrik ederim gercekten spy de emekleri buyuk hack konusuna gelince kodlamada black bypass ta ise cavdar beni gecer buna eminim ama benim bilgim bana yeter buyuk hacker olmak değil amacım ve oy veren herkese tesekkur ederim unutmadan black bi java tools yazmıştın bende sana bi öneride bulunmuştum o tools u geliştir kardeşim
Emeklerinden dolayı herkese teşekkür eder cavdar ve black i tebrik ederim.
NOT= MEC buraya beni nasıl tanıdıgını ve neler hangi yöntemler kullandıgımı bildiğin kadar yazarsa sevinirim
Istedigim yorumu istedigim sekilde yaparimhayırdır kardeşim sıkıntınmı var senin tanımadığn insana yorum yapıyorsun kimin haddine düşmüş benim hakkımda yorum yapmak
allah allah fazla yüz vermişler sana dikkat et kendine.Istedigim yorumu istedigim sekilde yaparim![]()
Benim skype mi vardı ki.. Valla aylardır girmiyorum kardeşim yüklemem falan uzun sürer dm den ulaşursan sevinirimKrdşm rica edersem skype bakarmısın ? önemli.
Kahkaha attımAhahahsh hashasiler ile tapinakcilar kavga ediyor