SpyHackerz Usta Hackerini Seçiyor ! (1 Viewer)

Hangisi ?

• cavdar59

Oy: 14 26.9%
  • ROOTSPY

Oy: 0 0.0%
  • FataLworm

Oy: 2 3.8%
  • PrenS

Oy: 8 15.4%
  • BlackDewil

Oy: 12 23.1%
  • SkullZ

Oy: 3 5.8%
  • lorxhell

• HackNology

Oy: 1 1.9%
  • Gök-Börü

Oy: 8 15.4%
  • Isko~

• Kullanılan toplam oy
    52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
La isko sana oy verdim gördüğüm manzara üzücü :D aslında herkesin kendine göre yöntemleri var şöyle listede olanlara bir hedef site vereceksin olumlu gidişatı sağlayan usta pro hekır olacak spy'de :D

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Ben Kimseden iyiym demiyorum sadece susuyorum izliyorum öncelik ile beni ekldiğin için ve oy verenlere teşekkür ederim saolun
ben kolay kolay site hacklemem ki usta hacker olmak için sadece shell sokmak ve bypass yapmak ile oluyorsa en büyük lamer benim derim o işler de yaşlandık benim kendi kendime uyguladıgım eski ama güncel hali olan herkes tarafından duyulan ama kullanılmayan methodlarım vardır mesela MEC admininiz buna okadar çok şahit olduki en son olayda mec in bu forum hariç diğer tüm domainlerine sql açığından ROOT çekip :D skype ta eline verdim hala 500 TL yollayacak neyse hani demek istediğim blackdewil ve cavdar ı canı gönülden tebrik ederim gercekten spy de emekleri buyuk hack konusuna gelince kodlamada black bypass ta ise cavdar beni gecer buna eminim ama benim bilgim bana yeter buyuk hacker olmak değil amacım ve oy veren herkese tesekkur ederim unutmadan black bi java tools yazmıştın bende sana bi öneride bulunmuştum o tools u geliştir kardeşim :)

Emeklerinden dolayı herkese teşekkür eder cavdar ve black i tebrik ederim.

NOT= MEC buraya beni nasıl tanıdıgını ve neler hangi yöntemler kullandıgımı bildiğin kadar yazarsa sevinirim

Son düzenleme:
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Users who are viewing this thread

133,281Konular
3,280,202Mesajlar
319,991Kullanıcılar
Üst Alt