Yeni bir bilgisayar alıcam yardım eder misiniz ?

YENİ BİR BİLGİSİAYAR ALICAM ÖNERİLERİNİZ NELERDİR -3 BİN TL NAKİT VAR -YÜKSEK OYUN OYNANMICAK -İŞİMİ GÖRSÜN YETERLİ -LEPTOP OLUCAK ÖNERİLERİNİZ BEKLİYORUMM :)

3 bin tl ye ikinci el bide elden al derim ve almadan önce sök bak bir ara laptop ticareti yapıyordum ram bide işlemciye dikkaat et tabi kali benzeri sistemler kullanıyorsan bide network adapterine falan dikkat et her hangi bir network konusu ile işin varsa kısaca amacını belirle ona göre al mesela benim laptopun ekran kartı gtx 1060 ama ram 16 ddr4 olanı aldım ekran kartı yüksek ram düşük olan yerine

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
3 bin tl ye ikinci el bide elden al derim ve almadan önce sök bak bir ara laptop ticareti yapıyordum ram bide işlemciye dikkaat et tabi kali benzeri sistemler kullanıyorsan bide network adapterine falan dikkat et her hangi bir network konusu ile işin varsa kısaca amacını belirle ona göre al mesela benim laptopun ekran kartı gtx 1060 ama ram 16 ddr4 olanı aldım ekran kartı yüksek ram düşük olan yerine
Ram çok yüksek seninki ben normal bişey istiyorum sadece üniversite derslerine girmek için

Böyle sıfır alicaksam hangi marka alayım

Dostum Masaüstü İsteseydin Canavar Bir Sistem Önerirdim Monitör vs Herşey Dahil Lakin Laptoba Gelirsek 2. EL Almanı Öneririm İşlemcisi En az İ5 Veya Amd ryzen 3 3200g Olsun Ki Geleceğe Yönelik Uzun Ömürlü Kullanabilesin Canlı Ders İçin 4 Veya 6 GB Ram Takabilirsin Ama Diyorsan Hızlı Olsun 8-16 Gb ram Ve AMD RYZEN 5 1600 Gibi İşlemcileri Öneririm, ( AMD BENİM AÇIMDAN EN İYİ İŞLEMCİ ÜRETİCİSİ)
Letgodan Veya Sahibinden Sana En İyi Geleni Seç Ve Git Anlaş Adamla Pazarlıkta Yap ;)
İYİ FORUMLAR.

Dostum Masaüstü İsteseydin Canavar Bir Sistem Önerirdim Monitör vs Herşey Dahil Lakin Laptoba Gelirsek 2. EL Almanı Öneririm İşlemcisi En az İ5 Veya Amd ryzen 3 3200g Olsun Ki Geleceğe Yönelik Uzun Ömürlü Kullanabilesin Canlı Ders İçin 4 Veya 6 GB Ram Takabilirsin Ama Diyorsan Hızlı Olsun 8-16 Gb ram Ve AMD RYZEN 5 1600 Gibi İşlemcileri Öneririm,
Letgodan Veya Sahibinden Sana En İyi Geleni Seç Ve Git Anlaş Adamla Pazarlıkta Yap ;)
İYİ FORUMLAR.
Sence i5 ve 4gb ram hangi marka almamı önerirsin

Dostum Masaüstü İsteseydin Canavar Bir Sistem Önerirdim Monitör vs Herşey Dahil Lakin Laptoba Gelirsek 2. EL Almanı Öneririm İşlemcisi En az İ5 Veya Amd ryzen 3 3200g Olsun Ki Geleceğe Yönelik Uzun Ömürlü Kullanabilesin Canlı Ders İçin 4 Veya 6 GB Ram Takabilirsin Ama Diyorsan Hızlı Olsun 8-16 Gb ram Ve AMD RYZEN 5 1600 Gibi İşlemcileri Öneririm, ( AMD BENİM AÇIMDAN EN İYİ İŞLEMCİ ÜRETİCİSİ)
İYİ FORUMLAR.
Merak ettim bak masaüstü canavar gibi sistem nasıl bisey önericektin

131,984Konular
3,273,556Mesajlar
316,700Kullanıcılar
Lucifer0211Son Üye
Üst Alt