WiFi-Dumper – Dump WiFi Profiles and Cleartext Passwords

WiFi-Dumper – Dump WiFi Profiles and Cleartext Passwords Latest Version

No permission to download
WiFi-Dumper, Windows makinedeki bağlı erişim noktalarının WiFi profillerini ve açık metin şifrelerini dökmek için açık kaynaklı bir Python tabanlı bir araçtır. Bu araç, bir Wifi penetrasyon testinde size yardımcı olacaktır.

zfaMJ3.png

Araçtaki her seçenek “.txt” dosyasını çıktı olarak oluşturur, aracı birden çok kez çalıştırırsanız çıktı önceki sonuçlara eklenir.

WiFi-Dumper'ın Özellikleri

Seçenek 1: Sistemin kullanabileceği kablosuz ağları gösterir. Arabirim adı verilirse, yalnızca verilen arabirimdeki ağlar listelenir. Aksi takdirde, sistem tarafından görülebilir tüm ağlar listelenir.

Seçenek 2: Sistemde yapılandırılmış kablosuz profillerin bir listesini gösterir.

Seçenek 3: İzin verilen ve engellenen kablosuz ağ listesini gösterir.

Seçenek 4: Sistemdeki tüm kablosuz LAN arabirimlerinin bir listesini gösterir.

Seçenek 5: Sistemdeki her kablosuz erişim noktası profili hakkında ayrıntılı bir rapor oluşturur. Grup İlkesi Profilleri salt okunurdur. Kullanıcı Profilleri okunabilir ve yazılabilir ve tercih sırası değiştirilebilir.

Seçenek 6: Sistemdeki her kablosuz profilin açık metin parolalarını atar. Bu seçeneği çalıştırmadan önce profil dosyasını oluşturduğunuzdan emin olun (seçenek 2'yi seçerek). Açık metin parolasını görmek için bunu her zaman yönetici kullanıcı olarak çalıştırın. Kullanıcının profil adlarını okuyarak bireysel kablosuz adı vermesi gerekir (seçenek 7).

Seçenek 7: Not defteri kullanarak sistemdeki kablosuz profillerin listesini açar.

Seçenek 8: WLAN profillerini XML dosyalarına kaydeder.

Seçenek 9: Zarif bir şekilde çıkın.
Author
Nobody
Downloads
97
Views
486
First release
Last update
Rating
0.00 star(s) 0 ratings

Share this resource

Top