0-50K Hesaplar Hızla Çok Kolayca Anında Kapatılacak

Hesap kapatma işlemi verildi ödeme yapıldı iş sonrası gelişmelerden forumdaki üyelere bilgi verilecektir…

Ne yalan söylim @EvilBatros beni tokatlayınca(😅) bu kişide aynı şeyi yapmasınmı düşüncesi oluştu
Şansımı ondada deneyeyim dedim ☺️
Piyasadaki kişiler gibi sizden yüksek fiyat talebinde bulunmuyor, foto istemiyor profil fotosu istemiyo. Sadece kullanıcı adı vermeniz yeterli🤗
İşlem başarılı hesap banlandı
kesinlikle ama kesinlikle REF

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Ne yalan söylim @EvilBatros beni tokatlayınca(😅) bu kişide aynı şeyi yapmasınmı düşüncesi oluştu
Şansımı ondada deneyeyim dedim ☺️
Piyasadaki kişiler gibi sizden yüksek fiyat talebinde bulunmuyor, foto istemiyor profil fotosu istemiyo. Sadece kullanıcı adı vermeniz yeterli🤗
İşlem başarılı hesap banlandı
kesinlikle ama kesinlikle REF
teşekkür ederim ben güvenilirim net temiz siz mutlu olun bizde rahat edelim 😘

Son düzenleme:
İlk verilen işi yaptı
2. defa kapatma işlemi verildi ödeme yapıldı
İşlem sonucu forum üyeleri bilgilendirilecektir

Son düzenleme:
Şuana kadar 3 4 hesap verdim
Hepsini verdiği süre zarfında hesaplar kapatıldı
Fiyat konusunda gayet makul
Az önce tekrar kapatılması için anlaşma yaptık

52 saat önce hizmet satın aldım maksimum 2 gün dendi hala bekliyorum arkadaş sorunlarım var dedi tamam ama bende bana verilen süreyi geçtiği için sinirlendim yani hesabı kapanacak arkadaşın da diline düştüm dalga geçiyor 2 gündür uyanıp 3 4 saatte bir f5 atıp hesap kapandımı diye bakmaktan sıkıldım burda görüyorum 24 saat içinde kapandı yazmışsınız bu sorunlar beni mi buluyor bi

hizmet satın alındı başarılı hesap kapandı kardeşim sağlık sorunu yaşamış biraz gecikse de halloldu güvenle kendinden hizmet satın alabilirsiniz

verdiğim hesabı kapatamadı 1 hafta oyaladı beceriksiz kendisi kendisine güvenmeyin önce bana mesaj atın benle nasıl 1 hafta dalga geçtiğini görün sonra hala hizmet almak isterseniz alıp dolandırılabilirsiniz

132,670Konular
3,282,962Mesajlar
317,904Kullanıcılar
ZayroNex11Son Üye
Üst Alt