06.03.2017 / Doğum Günüm

S.A Can Kardeşlerim Bu Gün Dogum Günüm Benim. Kedim Öncelerde Mexfi.org Pirates-Crew.org Millikuvvetler.net ve bazı siteler daha sonra TurkCrew.info Forumunda üyeligim olmuş...

S.A Can Kardeşlerim Bu Gün Dogum Günüm Benim.
Kedim Öncelerde Mexfi.org Pirates-Crew.org Millikuvvetler.net ve bazı siteler daha sonra TurkCrew.info Forumunda üyeligim olmuş hepsinde Defacer olmuşum.
Tabii SpyDa Yaklaşık Bir Yıl Olalı Buradayız.
Bende Bundan Zevk Alıyorum.
Evet Her Yerde Oldugu Gibi Buradada İnsanları Tanıdım.
Bazıları Üstüme Geldi, Ama Yinede Ayakdayız.
Şunuda Söyleyim Öyle İnsanlar Olmazsa İyiler Tanınmaz.
Evet Kardeşlerim, Ben Kimim?
İsmim:
Taleh Kendim Baku'de Yaşıyorum.
06.03.1989 Yılında Azerbaycan Cumhuriyyetinin Salyan Rayonu Kerimbeyli Kendinde Dogulmuşum.
Evet Bana Bazıları Vatan Haini Diyorlar.
Ama Bunlar YANLIŞ Fikir!

Ben 7 Yaşımda Annemi Kaybettim.
20 Yaşımda Babamı Kaybettim ( O Zaman Hapishanedeydim ) .
Ailede Bir Benim Birde Kız Kardeşim Vardır, Kız Kardeşimi Hapisden Çıkdıkdan Bi Kaç Ay Sonra Toyunu Ettim.
Evet Çok Çalışdım Para Kazanmak İçin, Hatta Öyle Günlerim Olmuşki Kimsenin Çöpünü Taşımışım Para Ekmek Kazanmak İçin Yani,
Ama Yine Ayqkdayız !
Bu Forumdan @Mectruy @Alperen50 @eL-CeWaD Kardeşlerime Sonsuz Teşekkür Ederim.
Evet Adını Yazmadıgım Nice Kardeşlerime, Dostlarıma Allah'tan Sonsuz rahmet Dilerim Hepiniz Bana Önemlidir Can Kardeşlerimsiz Çünkü...

Allah Her Kesden Razı Olsun
...

Son düzenleme:
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Doğum Günün kutlu olsun worthless iyiki güncelledin az kalsın görmüyodum ha taleh beni bi ara baküde gezdirirsin dimi Nice Yıllara Kardeşim Benim

Taleh doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere allah sana sağlıklı uzun ömür versin. allah annenin babanın mekanını cennet eylesin toprakları bolsun. çok üzüldüm yazını baştan okurken sona doğru gelince duygulandım..

Olsun sevilen insanlar her zaman lekelemeye çamur atmaya bire birdirler.. Bende Kürt olduğum için bir çok insan bana vatan haini diyor ama aldırmıyorum. sende aldırma. rabbim yaradanım biliyor kimin ne oldugunu...

131,951Konular
3,273,166Mesajlar
316,655Kullanıcılar
mami_64577Son Üye
Üst Alt