1 adet sübyancı facebook

Arkadaşım birilerini işletmek için hesap açmıştı bi bakmış 2 3k istek var alayıda erkek daha dün 900 istek kabul etti bugun 1k istek daha geldi aq neyse işte hesaba bi...

Arkadaşım birilerini işletmek için hesap açmıştı bi bakmış 2 3k istek var alayıda erkek daha dün 900 istek kabul etti bugun 1k istek daha geldi aq neyse işte hesaba bi giriyorum saniyede 15 20 mesaj aynı anda bende bunlar zaten benim köpeğim olur istesem neden hesaplarını çalmayayım dedim paylaştım fake script adamlar ing bilmiyorki anlamadılar bi bok bende özelden bana yazan kişiye attım profil fotomdaki kızın yaşı maximum 14 ama bana yazan cocuk 18 20 yaşında bişey bu şerefsizlerinkini kökünden koparacaksın mk.
buyrun hesap ve bazı bilgiler.

View hidden content is available for registered users!

Login:05385921530
Password:deligönül
Kişinin ip adresi sıkıntı çıkar diye kaldırdım şimdi editleyip

By Massive Stroke and Code Red

İyi forumlar.

Ülkede cinsini ırkını si*ktimin sapkın dolu. Böyle fake hesaplar ile aslında sağlam temizlik olurdu ülkede, mesaj atanı gidip keseceksin çee 2 senede ülke düzelir, sapık,katil vs baya temizlik olurdu.

Ülkede cinsini ırkını si*ktimin sapkın dolu. Böyle fake hesaplar ile aslında sağlam temizlik olurdu ülkede, mesaj atanı gidip keseceksin çee 2 senede ülke düzelir, sapık,katil vs baya temizlik olurdu.
aynen abi adamlığın a sı yok bide profillerine türk bayrağı koyuyorlar ya ona daha çok sinir oluyorum neyse 2700 kişi hazırda 1k kişide istekde daha çok hesap gelecek .D

beyler 750 kişi aynı anda girmeyin bloklarsınız ha
ben adam açıktır hesap gitmesin diye hiç girmedim .d

131,800Konular
3,271,489Mesajlar
316,230Kullanıcılar
wwwwwwwwwwwwSon Üye
Üst Alt