https://www.alpiya.com/admin/alfa.php
ilk bakan sensin niye çaliyon sheli1dk da shelli sikmişiniz
benmi?neden bilmeden suç atıyorsun? ilk bakan yasamzeddirilk bakan sensin niye çaliyon sheli![]()
seni özel sorgu odasina alalimbenmi?neden bilmeden suç atıyorsun? ilk bakan yasamzeddir
Reis Bu onceden silinen cogu shellinde hacklenme zonelerini boneless hacklemis indexte spyhackerz bile gecmiyo zoneler almis golgelerdenseni özel sorgu odasina alalimahahaha avukatim @sky
kanit atReis Bu onceden silinen cogu shellinde hacklenme zonelerini boneless hacklemis indexte spyhackerz bile gecmiyo zoneler almis golgelerden
+ bonelesin rütbesini alirkanit gelirse uçarak banda gelir arkasından @TolanK1
cpanelleri bende oluyor shelleri siliyorsam gelin anamı sikin zaten çok üzerime suç atılıyor benden şüphelenen varsa banlayabilir bu blue mi nedir kıskananlar çatlasın diyorum ben hiçbir shelli silmedimkanit at
olum sheller ışık hızında siliniyor. daha konu açılmadan shell yok oluyor anlamıyorum ki amk sende nasıl cpleri oluyor o zamancpanelleri bende oluyor shelleri siliyorsam gelin anamı sikin zaten çok üzerime suç atılıyor benden şüphelenen varsa banlayabilir bu blue mi nedir kıskananlar çatlasın diyorum ben hiçbir shelli silmedim

bu shelle ben daha giremedim bile aradığınız sayfa bulunamıyor dedi bende bilmiyorum ben sadece 1 shelll silmiştim onuda çok eskiden hatırlarsınız uyarılmıştım tolank tarafından.önceki sheller çok durduğu için cpanellerine giriyordumolum sheller ışık hızında siliniyor. daha konu açılmadan shell yok oluyor anlamıyorum ki amk sende nasıl cpleri oluyor o zaman![]()
ne yaparsan yap hocam suçunu kabul etme benden tavsiye şimdi gg oldubu shelle ben daha giremedim bile aradığınız sayfa bulunamıyor dedi bende bilmiyorum ben sadece 1 shelll silmiştim onuda çok eskiden hatırlarsınız uyarılmıştım tolank tarafından.önceki sheller çok durduğu için cpanellerine giriyordum
ve ve ve unuttum bi ara hatta indexe spyhackerz bile yazmiyodu greetz de kendi dostlari yaziyodu ( simdi spyhackerz yaziyo )ama bueda paylasiyodu bi baktim paylastiklarina hep burdan alinmis ve spy yazisi sahi gecmiyor... el atilmasi gerek ben onu sucladigimda spyhackerz bile yazmiyo dedigimde o yazmak zorunlu gibi bisey bilmiyorum dedi akilliya bak kimseye suc atmak istemem ama attigim kanitlara bakin ve su sileni bulun aga herkes girsin isini halletsin ciksin efsane forum olur@TolanK1 @sky
boneless caliyor simdi girerseniz gorunur son 2 sayfa mectruy un 50 ve 15 konulari cogunlugu ve aone aldigi sitelerin shellerine konudan girerseniz oldugunu goreceksiniz.. hesani bi dolasin hep burdan alinan sitelere ve sunucularina basmis bi arastirin
http://golgeler.net/shadow!boneless!1
blue gel skype bu suç atmalarını konuşalım live:b0neless1 eklermisin bak rica ediyorum suçsuz yere birine suç atmağın cezasını göstericem ben sana annesiz kahpe spyhackerz yazmak zorunlu değil zatenve ve ve unuttum bi ara hatta indexe spyhackerz bile yazmiyodu greetz de kendi dostlari yaziyodu ( simdi spyhackerz yaziyo )ama bueda paylasiyodu bi baktim paylastiklarina hep burdan alinmis ve spy yazisi sahi gecmiyor... el atilmasi gerek ben onu sucladigimda spyhackerz bile yazmiyo dedigimde o yazmak zorunlu gibi bisey bilmiyorum dedi akilliya bak kimseye suc atmak istemem ama attigim kanitlara bakin ve su sileni bulun aga herkes girsin isini halletsin ciksin efsane forum olur