1 ADET TR SHELL

https://www.alpiya.com/admin/alfa.php

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bak olum küfür etmek istemiyorum shelle ihtiyacı olan adam gibi gelsin bana söylesin silmeyin şu konulardakini

Yemin ederim ki yazık ya bu forumda shell paylaşmayın yada bırakın kendini geliştirmek isteyenler kurcalasin silen sahisa söylüyorum tamam sildin şimdi ne bok yiyecen peki ?

olum sheller ışık hızında siliniyor. daha konu açılmadan shell yok oluyor anlamıyorum ki amk sende nasıl cpleri oluyor o zaman çee
bu shelle ben daha giremedim bile aradığınız sayfa bulunamıyor dedi bende bilmiyorum ben sadece 1 shelll silmiştim onuda çok eskiden hatırlarsınız uyarılmıştım tolank tarafından.önceki sheller çok durduğu için cpanellerine giriyordum

bu shelle ben daha giremedim bile aradığınız sayfa bulunamıyor dedi bende bilmiyorum ben sadece 1 shelll silmiştim onuda çok eskiden hatırlarsınız uyarılmıştım tolank tarafından.önceki sheller çok durduğu için cpanellerine giriyordum
ne yaparsan yap hocam suçunu kabul etme benden tavsiye şimdi gg oldu

• Like
Tepkiler: sky
@TolanK1 @sky
boneless caliyor simdi girerseniz gorunur son 2 sayfa mectruy un 50 ve 15 konulari cogunlugu ve aone aldigi sitelerin shellerine konudan girerseniz oldugunu goreceksiniz.. hesani bi dolasin hep burdan alinan sitelere ve sunucularina basmis bi arastirin
http://golgeler.net/shadow!boneless!1
ve ve ve unuttum bi ara hatta indexe spyhackerz bile yazmiyodu greetz de kendi dostlari yaziyodu ( simdi spyhackerz yaziyo )ama bueda paylasiyodu bi baktim paylastiklarina hep burdan alinmis ve spy yazisi sahi gecmiyor... el atilmasi gerek ben onu sucladigimda spyhackerz bile yazmiyo dedigimde o yazmak zorunlu gibi bisey bilmiyorum dedi akilliya bak kimseye suc atmak istemem ama attigim kanitlara bakin ve su sileni bulun aga herkes girsin isini halletsin ciksin efsane forum olur

ve ve ve unuttum bi ara hatta indexe spyhackerz bile yazmiyodu greetz de kendi dostlari yaziyodu ( simdi spyhackerz yaziyo )ama bueda paylasiyodu bi baktim paylastiklarina hep burdan alinmis ve spy yazisi sahi gecmiyor... el atilmasi gerek ben onu sucladigimda spyhackerz bile yazmiyo dedigimde o yazmak zorunlu gibi bisey bilmiyorum dedi akilliya bak kimseye suc atmak istemem ama attigim kanitlara bakin ve su sileni bulun aga herkes girsin isini halletsin ciksin efsane forum olur
blue gel skype bu suç atmalarını konuşalım live:b0neless1 eklermisin bak rica ediyorum suçsuz yere birine suç atmağın cezasını göstericem ben sana annesiz kahpe spyhackerz yazmak zorunlu değil zaten :D aptal evladı gel skype konuşalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,795Konular
3,271,450Mesajlar
316,212Kullanıcılar
Üst Alt