1 Adetcik Shelli Site

*** Hidden text: You do not have sufficient rights to view the hidden text. Visit the forum thread! *** Shell şifresini bilerek vermiyorum + sitede shell açığı var zaten...

Buradaki hiç bir üyeyi ti'ye alarak heykırsanız heykleyinler falan alay yapmayamı geldin buraya? evet heykırız senin imrendiğin kişilerin hayallerinde imzalarımız var kimle övünerek bunu yazdıysan o gelsin onun ağzından duyalım birde dalga geçiyor sağol diyorsunuz, @FaTTeR ile @DarkKiller anlamışta diğerleri maalesef

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Buradaki hiç bir üyeyi ti'ye alarak heykırsanız heykleyinler falan alay yapmayamı geldin buraya? evet heykırız senin imrendiğin kişilerin hayallerinde imzalarımız var kimle övünerek bunu yazdıysan o gelsin onun ağzından duyalım birde dalga geçiyor sağol diyorsunuz, @FaTTeR ile @DarkKiller anlamışta diğerleri maalesef
:D Ne? Shelldeki şifreyi bilemiyorsan cidden cahilsin demektir. Siteyi tarattığın zaman Shell Upload Exploit gözüküyo zaten. Burda beni terslemende mana bulamıyorum.. YAZIK.

heykırsanız heyklersiniz bys .ss // bune embesil sitedeki şifreyi bulamıyorsun derken attığın siteye bakmadım bile o yazını gördükten sonra yorum attım sana yazık embesil sen çokmu heykırsın? sitemi atarım hackleyemezsen buraları terkedersin heykırsanız heyklersiniz dersen aşağılamış olursun 1,2 kıçı kırık sitelere girince ego yapmayın lütfen

heykırsanız heyklersiniz bys .ss // bune embesil sitedeki şifreyi bulamıyorsun derken attığın siteye bakmadım bile o yazını gördükten sonra yorum attım sana yazık embesil sen çokmu heykırsın? sitemi atarım hackleyemezsen buraları terkedersin heykırsanız heyklersiniz dersen aşağılamış olursun 1,2 kıçı kırık sitelere girince ego yapmayın lütfen
bunu diyenin 1337 li forumunda SQLi java açığı var. Nesil nereden nereye...

İhtiyacımız yoktu ama eline sağlık buradada reklam yapmış olduk sizin yüzünüzden siliyom mesajı

Hani sqli vardı bekliyorum hala? :))) komiksin kaybol velet senin gibi lamerlermi hacklicek beni cahil topluluk!

132,410Konular
3,280,504Mesajlar
317,542Kullanıcılar
Darkfable01Son Üye
Üst Alt