1 İşletİm Sİstemİnİ Bİlgİsayardan Kaldirmak İstİyorum Yardim Edİn

Merhabalar. Ben bilgisayarıma linux kurdum ama windowsun yerine değil windowsumdaki (D) harddiskine kurmuşum. Beğenmedim tekrar windows geçeyim dedim ama iso dosyası falan her...

WhatsApp Image 2020-11-18 at 17.22.26.jpegWhatsApp Image 2020-11-18 at 17.22.25.jpeg
Merhabalar. Ben bilgisayarıma linux kurdum ama windowsun yerine değil windowsumdaki (D) harddiskine kurmuşum. Beğenmedim tekrar windows geçeyim dedim ama iso dosyası falan her şey hazırken biostan windowsu gördüm. Tıkladım ve eski bilgisayarım açıldı, sadece (D) dizini eksikti ki her şeyim oradaydı. Önemli değil giden dosyalarım zaten formata ihtiyacı var ama bilgisayarda hala linux mevcut ve windowsumda (D) dizini gözükmüyor (C) ise yeterince büyük değil, nasıl linuxu kaldırıp (D)'ye tekrar kavuşabilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim...

Ekli dosyayı görüntüle 10390Ekli dosyayı görüntüle 10391
Merhabalar. Ben bilgisayarıma linux kurdum ama windowsun yerine değil windowsumdaki (D) harddiskine kurmuşum. Beğenmedim tekrar windows geçeyim dedim ama iso dosyası falan her şey hazırken biostan windowsu gördüm. Tıkladım ve eski bilgisayarım açıldı, sadece (D) dizini eksikti ki her şeyim oradaydı. Önemli değil giden dosyalarım zaten formata ihtiyacı var ama bilgisayarda hala linux mevcut ve windowsumda (D) dizini gözükmüyor (C) ise yeterince büyük değil, nasıl linuxu kaldırıp (D)'ye tekrar kavuşabilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim...
kolay gelsin

arama çubuğuna msconfig yaz, önyüklemeye gel.
Oradan istemediğini sil

ss.png

bunu deneyebilirsin ama windowsun kurulu olduğu yeri silme
teşekkürler hocam kafayı yemek üzereydim bu kadar basit bir şeyi internetin hiçbir yerinde bulamadım allah razı olsun
konu çözülmüştür

131,824Konular
3,271,687Mesajlar
316,300Kullanıcılar
buzzxlord99Son Üye
Üst Alt