Merak ettiğim şey bu konteyner'ı aldık koyduk bi yere bu koyduğumuz yer için yer işgal ücreti vs ödeniyormu eğer böyle birşey varsa 2k lira uçuk olmayabilir bilgim yok tabiki bu konu hakkında...konteynerin kendisi zaten 25k fiyat saçma olmuş, edeceği en fazla 750 tl , ancak şunu diyeyim parası olan konteyner alsın birkaç tane koysun kenara , ilerde çok değere binecek al sat yaparsınız, ülkede barınma sorunu feci patlak vermek üzere.
konteyneri hazine arazisine koyabilirsin sorun olmaz, başkasının arazisine koymadığın sürece. Ayrıca şehir içinde biyere koymak oldukça zor çünkü çok yer ya belediyeye ait yada şahsa ait arsa, genelde şehir kenarlarına boş arazilere dağa tepeye konuyor, veya bir inşaat yapılacaksa geçici işçiler barınsın diye inşaat alanına konuyor. Herhangi bir ruhsata tabi değil, ama kendi arsana koyacaksan belediyeye yinede haber vermen iyi olur.Merak ettiğim şey bu konteyner'ı aldık koyduk bi yere bu koyduğumuz yer için yer işgal ücreti vs ödeniyormu eğer böyle birşey varsa 2k lira uçuk olmayabilir bilgim yok tabiki bu konu hakkında...
Almışken 4 5 yıllık almak lazım sözleşmede olsa öyle bişey ajxjajsjaxjsjxubu şaka mı amk. iyi ki evimi 6 ay önce kiraladım 1+1 1600 tl. ilk alırken bütün evler pahalı diyordum şimdi iyi ki almışım diyorum.
Aklıma üç katlı binada 120 TL kira verdiğimiz geldi evimiz mükemmel değildi fakat şuanda öyle bir ev için minimum 5.000 TL kira isteniyor