1 Saniyede Mobil Uygulama Yapma :D (Yansıtma)

Öncelikle Neden yansıtma bunu konuşalım eşşek gibi sıfırdan tasarım yapmaya useniyorsanız flutter ın WebView özelliği ile tanışın ben sizin için tum kodları hazırladım tek...

Öncelikle Neden yansıtma bunu konuşalım eşşek gibi sıfırdan tasarım yapmaya useniyorsanız flutter ın WebView özelliği ile tanışın ben sizin için tum kodları hazırladım tek yapmanız gereken flutter , android studio yu kurmak , Sitenin urlsini Değiştirme ve build alma dilersenizde AndroidManifest den uyg. ismi değişirsiniz.

Flutter , Android Studio Gibi Şeyleri Kurup Geldiğiniz Varsayarak ;

Size Verdiğim Dosyayı İndirin ve bi klasöre atın android studiodan bu klasöru bulup acın.

lib/main.dart dosyasını açın.

Satır 36 Ya gelin. initialUrl: 'url', url yerine https kullanarak istediğiniz siteyi girebilirsiniz dosyayı kaydedin.

resim_2023-01-11_192111495.png

UstBardan Build->Flutter->BuildAPK diyerek uygulmanızın oluşturulmasını bekleyin.

Tamamlanınca Klasöre geri gelin ve build\app\outputs\flutter-apk\ bu yola gidin app-release.apk az önce olusturdugunuz uygulamadır telefonuzundan test edebilirsiniz.

WebView Paketi : TIKLA OCCC

Kod Dosyaları : TIKLA

( Son surum kesinlikle kullanmayın hata cıkar yoksa 3.0.4 ideal ona gore ayarladım zaten )

UYGULAMA İSİM DEĞİŞTİRME

andorid/app/src/main/AndroidManifest.xml i açın

resim_2023-01-11_192428172.png

Yansıtma Bazı yerlerde yanlış çalışabilir bu ne işinize yarayacak kendimden örnek vereyim 10K ya ponzi scripti sattım kendi yazdığım script +5k yada mobil uygulama teklifi yaptım kabul etti adamda, 5k yı 40 satır kodla aldım kısacası sizde sadece url değişerek alabilirsiniz :D

İletişim : Telegram @insanazort

131,649Konular
3,270,102Mesajlar
315,694Kullanıcılar
cengowwSon Üye
Üst Alt