+1 WhatsAppcilar yardım

Beyler öncelikle selam +1 numarayı çektim WhatsApp. Şimdi kalıcı almak için -1 yapmaya çalışıyorum ama bu -1 fix mi yedi? Şuan tam 24 saat oldu. Wp business den doğrulama...

Beyler öncelikle selam +1 numarayı çektim WhatsApp. Şimdi kalıcı almak için -1 yapmaya çalışıyorum ama bu -1 fix mi yedi?
Şuan tam 24 saat oldu. Wp business den doğrulama gönderiyorum sürekli. Her bastığımda 2 saat veriyor. 2 saate bir kod arama ne varsa basıyorum. Şuan 24 saat geçti. Sesli arama gitti yalnızca SMS onay kaldı. Biraz önce yine yaptım. Yine SMS doğrulama verdi ve yine 2 saat verdi eksik birşey mi yapıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Beyler öncelikle selam +1 numarayı çektim WhatsApp. Şimdi kalıcı almak için -1 yapmaya çalışıyorum ama bu -1 fix mi yedi?
Şuan tam 24 saat oldu. Wp business den doğrulama gönderiyorum sürekli. Her bastığımda 2 saat veriyor. 2 saate bir kod arama ne varsa basıyorum. Şuan 24 saat geçti. Sesli arama gitti yalnızca SMS onay kaldı. Biraz önce yine yaptım. Yine SMS doğrulama verdi ve yine 2 saat verdi eksik birşey mi yapıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Bu arada numarayı aldığım uygulamada mesaj erişimi yok. Kodu gönderdiğim ilk 1-2 kere telefonunuzun mesaj erişimi yok demişti

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
132,096Konular
3,274,999Mesajlar
316,891Kullanıcılar
Santana51Son Üye
Üst Alt