100 bin üyeye özel bir şeyler yapalım mı?

Evet sayın yöneticiler yakında forum 100 bin olcak kim ne koyuyor masaya ? Benim fikrim her kes elinden geldiğince bir şey koysun masaya ve duyuru halinde üyelere dağıtalim ...

Evet sayın yöneticiler yakında forum 100 bin olcak kim ne koyuyor masaya ? Benim fikrim her kes elinden geldiğince bir şey koysun masaya ve duyuru halinde üyelere dağıtalim ?

Ben 3 tane eğitim seti (hiç bir yerde olmayan ) udemyden indirip paylaşacağım ?

Bence kim elinden ne geliyorsa gücü yettiği kadar koysun masaya ?

@Mectruy abi mesela vip üye çekilişi falan yapsa ownerler çee, @CrowZ sende numara onay falan bari hediye et 2-3 tane

Kısaca kimin neye gücü yetiyorsa yazsın buraya isterseniz ona göre her birimiz bir şey dağıtalim üyelere

@Al Simmons @Nobody @Castiel @Code Black @F
@Gençtürk

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
100kya özel değilde normaldede paylaşıcaktık ama dediğim gibi vip çekilişi yaparım.
Aga sen direk en iyisi senden dağıtılan hediyeler kısmına yazarız düğünde altın falan takarken isim yazılıyor ya o mantık

Kaali - 3 adet premium udemy eğitim seti

Castiel - Crackturkey arşivi ve 3 adet vip üyelik çekilişi

Şaka bir yana
Bu güzel fikri akıl ettiğin için tebrik ediyorum. 100K'ya özel bende 3 kişiye Telegram, İnstagram, WhatsApp bu üç platformdan hangilerini isterlerse bir numara hediye etmek isterim 😇

Aga sen direk en iyisi senden dağıtılan hediyeler kısmına yazarız düğünde altın falan takarken isim yazılıyor ya o mantık

Kaali - 3 adet premium udemy eğitim seti

Castiel - Crackturkey arşivi ve 3 adet vip üyelik çekilişi

CrackTurkey arşivine gerek yok, sitenin admini ile yakınız. VIP + WarezM üyelik kodu verebiliriz.

133,312Konular
3,281,735Mesajlar
318,885Kullanıcılar
675576Son Üye
Üst Alt